Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Náměsíčný (26) vyskočil ze 6. patra: Bojuje o život, přítelkyně se zhroutila

Náměsíčný muž vyskočil z okna v šestém patře, v nemocnici bojuje o život.
Náměsíčný muž vyskočil z okna v šestém patře, v nemocnici bojuje o život.  (Autor: Reprofoto Prima FTV)
Autor: psch - 
8. února 2013
06:30

Scénu jako z hororu si prožila přítelkyně náměsíčného muže (26), který vyskočil z okna v 6. patře paneláku a velmi těžce se zranil. Nyní bojuje v nemocnici o život, rodina, včetně dívky, se zhroutila.

Velice ošklivá podívaná se naskytla v Praze-Řepích mladé ženě, jejíž přítel vyskočil uprostřed noci z okna. Z ničeho nic se zvedl z postele, otevřel okno a skočil. Ze šestého patra padal na zem 20 metrů.

"Ve 2:45 jsme přijali oznámení o pádu muže z okna v 6. patře v ulici Laudova," řekl televizi mluvčí pražské policie Tomáš Hulan a dodal, že šlo o nešťastnou náhodu.

Jak uvedla Prima FTV, muž trpěl somnambulismem, tedy náměsíčností. Vše, co se odehrálo pro něj bylo snem - krutým snem.

"Zasahovali jsme u pádu ze 6. patra mladého muže, který utrpěl závažná poranění, se kterými jsme ho předali do trauma centra Fakultní nemocnice v Motole," řekl Primě Zdeněk Schwarz, ředitel pražské záchranky.

Šestadvacetiletý muž ošklivý pád z okna přežil, je ale ve velmi vážném stavu. Jeho rodina, včetně přítelkyně, se zhroutila. Dívce musela pomoct policejní psycholožka.

e.44 ( 8. února 2013 13:04 )

Taky jsem znala jednu rodinu, kde byl muž náměsíčnej, ale tam na noc zajišťovali okna, dveře na balkon, dveře ven i do místností s nebezpečnými předměty pojistkou a nikdy tam díky tomu k žádnému úrazu nedošlo. Dokonce to, že dveře nefungovaly tak, jak bylo ve dne obvyklé a jak to měl v podvědomí zapsané, vedlo k tomu, že se probudil, jenom si řek "už zase " a šel si lehnout.

popocatepetl ( 8. února 2013 11:42 )

Může. Má sen. Kdyby to neskončilo tak špatně, ale jen nějakým jeho drobným zraněním, po probuzení by sám nevěřil, co se stalo.

popocatepetl ( 8. února 2013 11:41 )

Potvrzuji. I to, že nikdo okolo nechce věřit.

ljubaa ( 8. února 2013 11:23 )

doktor na pohotovosti koukal taky divně - nikdo vám pak nevěří, že si to udělal sám..... Bohužel pokud to nepřežije, tak si všichni myslí, že ho přítelkyně z bytu vystrčila... ale z vlastní zkušenosti vím, že je člověku z toho zle...

frantacizek ( 8. února 2013 11:19 )

přítel bych technik asi, pracoval i v noci. ještěže nestavěl tunel Blanka, to by začal bourat příčky ve 2 ráno.

Zobrazit celou diskusi