Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Další průšvih doktora Čuněte: Na všechny Bartákovy nemovitosti uvalena exekuce!

Autor: psch - 
7. února 2013
20:59

Pouhý den od odsouzení doktora Čuněte Jaroslava Bartáka trvalo, než na povrch vyplavaly další skutečnosti z jeho zvráceného života. Na všechny jeho nemovitosti byla uvalena exekuce kvůli půl milionu, který dluží ženě, v jejímž bytě měl dvacet let bydlet!

Doktor Čuně vyfasoval ve středu u soudu 14leté vězení za sexuální obtěžování a vydírání svých asistentek. Taky jim musí zaplatit dohromady 1,5 milionu odškodné, kde na to ale vezme, je ve hvězdách.

Aby toho nebylo málo a Barták opravdu dostál svého titulu Čuněte, vyplavaly na povrch další skutečnosti. Podle informací televize Nova byla uvalena exekuce na všechny jeho nemovitosti.

Konkrétně se jedná o parcelu v Benátkách nad Jizerou i byt v pražských Hodkovičkách. Strach teď ale dostal i doktor, který pro Bartáka pracuje, protože exekuce byla uvalena i na Bartákovu ordinaci v pražském Kamýku. Na chalupu v Předměřicích nad Jizerou je dokonce exekuční příkaz k prodeji nemovitosti.

Informace televize potvrdila i mluvčí exekutorské komory Petra Báčová. "Můžu potvrdit, že proti panu Bartákovi soud nařídil exekuci."

Půlmilionový dluh Barták nasekal v místě svého trvalého bydliště. Dvacet let měl pronajatý byt, kde neměl platnou nájemní smlouvu. Když dostal příkaz k vystěhování, neuposlechl jej. Majitelce tak způsobil škodu odhadem půl milionu. Podle zetě majitelky stoupá škoda mnohem výš. Lékař měl totiž byt na černo pronajímat.

"Odmítl vyklidit byt, prostě nereagoval," řekl zeť majitelky bytu. Od vystěhování dávali ruce pryč jak majitelé, kterým lékař údajně vyhrožoval, tak exekutoři.

Barták podle Novy byt neopustil ani přes soudní příkaz z roku 2007. "Byt byl plný krámů, tak řekli, že »tady bude mít v knížce založenou známku Modrého mauricia a my to všechno zaplatíme«," dodává zeť.

mirkazam ( 13. února 2013 07:51 )

Jak je vidět, tak se tady sešlo hejno odborníků, kteří dávají svoje moudra všanc...

olda1 ( 10. února 2013 11:38 )

PUČ PROTI VV A BÁRTOVI. Snaha kontrolovat věci, které již nezmění výsledek...politika pro politiku... A kde jsou reálné výsledky pro lidi této země? VŠE se zdražuje ( potraviny), rozkrádání (stavby dálnic, církevní restituce), těží z toho akorát úzké skupiny všehoschopných (exekutoři) a když se proti tomu někdo postaví a zastává se obyčejných lidí, kteří to tady nemůžou zabalit a odjet do Karibiku, tak se Kmotři snaží hned napadnou VV přes KROUPU a MF.

bome ( 8. února 2013 18:10 )

majojo: od tebe me podobna hovadina ani neprekvapuje, kdyz chces psat majetek na manzelku jak pises vyse, ale ty takove problemy nemas, protoze jsi svorc, to je evidentni

bome ( 8. února 2013 18:07 )

Ucet ve Svajcu ma dnes jen hlupak, tedy pokud tam nemas nejake drobne, myslim ucet kde mas od 5mil euro nahoru. Protoze Svajc je naprosto nepolehlivej, jedine JAR.... ty doby kdy banky ve Svajcu nepodaji info jsou ty tam

zlobivka1986 ( 8. února 2013 11:09 )

konečně někdo pochopil mojí hlášku. Prej napsat barák na souseda. To mě dostalo nebo na manželku, to je teda taky jistota. Přesně jak píšeš, akcie na doručitele nebo nejlépe zahraniční společnost s anonymními vlastníky apod. Jako mít několik baráku na rč. je sebevražda. Každou nemovitost na jednu firmu je ideal, při převodu se pak neplatí daň, i když to teda teďka chtějí zrušit, ale třeba jak to udělají u zahraničních firem mi jasný není. Tam když se změní vlastnící těžko na to přijde někdo v čr.

Zobrazit celou diskusi