Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Sebevražda ředitele v družině: Zbyly po něm manželka a tři děti

Autor: simao, INT - 
24. ledna 2013
06:15

Nejdřív sexuální skandál učitele fyziky Vladimíra Duba (30) se žačkou, teď sebevražda! A v Boru na Tachovsku se ptají - proč jen si vzal ředitel školy Martin Š. (†35) život? Vždyť měl krásnou rodinu, manželku a tři malé děti...

Ve volném čase vystupoval rád se skupinou středověkých kejklířů a hudebníků. Na své okolí působil ředitel základní školy v Boru na Tachovsku Martin Š. sice jako poměrně tichý, ale také vyrovnaný a spolehlivý člověk.  

Pětatřicetiletý muž navíc žil spořádaným rodinným životem - s manželkou vychovával ve Stříbře, kde bydleli, tři malé děti.

Co bylo důvodem jeho sebevraždy přímo ve školní družině teprve policie zjišťuje. A Martinovo okolí to netuší - znění dopisu na rozloučenou, který po sobě zanechal, známé není. Spekuluje se jen o tom, že když policie dopis našla, ležel na něm Martinův snubní prstýnek...

"Ještě ráno v 10 hodin jsem s panem ředitelem telefonovala a plánovali jsme akci pro naše seniory k MDŽ, takže tomu vůbec nemůžu uvěřit," řekla pro TV Nova místostarostka Jana Šperková. Není sama."nechápu, proč to udělal," dodal jeho kamarád ze skupiny...

Ředitel se však svým chováním zdál prý dětem poněkud divný již od rána. "Jindy byl veselý, při vyučování žertoval. Při dnešní vlastivědě byla ale zakřiklý, jako by myšlenkami jinde," prozradila Blesku jedna ze žaček Tereza T. (10). Okolnosti sebevraždy by mělo odhalit policejní pátrání.

lo2f ( 24. ledna 2013 22:24 )

Možná oznámení rozchodu jeho ženy. Nebo odhalení nevěry, někdo se s tím vyrovná, někdo ne.

MiKhaEll ( 24. ledna 2013 16:29 )

nebreč tu chudinko o exekutorech..stačí si pamatovat:NEMÁŠ NA TO TAK TO NECHCU! a nepujčuju si prostě love na vánoce demente nebo na všeliajký pí*čo*viny!

modavivien ( 24. ledna 2013 13:10 )

také souhlasím,že to byl slaboch.Ať bylo důvodem cokoli,nechápu to.Sám si to vyřešil po svém,ale nechal tu tři malé děti,které ho budou ještě hodně potřebovat.Pokud to byly dluhy,suveréně to hodil na svou ženu.Je to sobecké.

MiKhaEll ( 24. ledna 2013 11:59 )

Slaboch

zadnice ( 24. ledna 2013 11:32 )

Jestli tam opravdu ležel, tak je to jasné.

Zobrazit celou diskusi