Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Spáchal sebevraždu na Vánoce: Našli ho pod Pravčickou bránou

Pravčická brána v Národním parku České Švýcarsko
Pravčická brána v Národním parku České Švýcarsko  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: ČTK, simao - 
25. prosince 2012
22:45

Letošní Vánoce přináší řadu smutných příběhů. Jedním z nich je ten o sebevrahovi, který si došel pro smrt k Pravčické bráně.

V Národním parku České Švýcarsko našli dnes mrtvolu zhruba padesátiletého muže, zřejmě turisty. Tělo objevil poblíž Pravčické brány dobrovolný hasič. ČTK to řekl policejní mluvčí Daniel Vítek.

Muž podle něj zřejmě zemřel bez cizího zavinění. Tělo leželo v nedostupném terénu, a tak museli bezvládného muže odnést hasiči poměrně daleko k nejbližší cestě.

Tam ho mohl teprve prohlédnout lékař, který již však jen konstatoval smrt a vzápětí nařídil pitvu. "Vše nasvědčuje tomu, že nejde o cizí zavinění," dodal mluvčí policie.

Muž měl podle mluvčího na hlavě čelovou svítilnu, a tak se spekuluje o tom, že šlo o turistu. Motiv sebevraždy však zatím známý není. Ke spekulacím se přidala i TV Nova, podle které mohl být muž nemocný.

sova13 ( 26. prosince 2012 20:14 )

Ta čelová svítilna mi tam neštymuje. Jestli ono nešlo spíš o nešťastnou náhodu-nehodu. To že ho našli pod Pravčickou bránou nemusí znamenat že skočil/spadl z ní. Mohl se zřítit z blízkého strmého svahu, kde mohl něco zkoumat. Neví někdo jestli v těch okolních svazích nejsou třeba jeskyně?

lysohlavek02 ( 26. prosince 2012 14:58 )

buzirendyx 111x znásilněný..ty by si už měl taky někam hupsnout...třeba do hajzzlu a spláchnout za sebou

rendyx111 ( 26. prosince 2012 12:44 )

Byl to frajer,žádný stupidní telefonáty,žádný skákání na lidi,žádný zachraňování za peníze daň.poplatníků,takže v pořádku

johnhardy ( 26. prosince 2012 09:52 )

No jen jestli ho politický turista Kradousek nežduchnul ze skály

naidka ( 26. prosince 2012 09:38 )

Jestli to byl turista - sebevrah, tak mohl spáchat sebevraždu doma a ne tak krkolomným způsobem.

Zobrazit celou diskusi