Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ošetřovatelka Kate, která spáchala sebevraždu: Zabít se pokusila už před telefonátem

Rádio se chce vyplatit ze smrti ošetřovatelky Kate
Rádio se chce vyplatit ze smrti ošetřovatelky Kate  (Autor: ČTK, Twitter)
Autor: oj - 
24. prosince 2012
15:50

Jacintha Salanda, ošetřovatelka, která se oběsila poté, co vtipálkům z australského rádia, uvěřila, že volá královna Alžběta a vyzradila jim zdravotní stav těhotné Kate, se pokusila zabít už několikrát v minulosti.

Jacintha se pokusila loni předávkovat prášky na rodinné oslavě. Krátce poté, letos v lednu, byla hospitalizována na jednotce intenzivní péče v indickém Mangalore. Údajně po pádu z budovy.

Její rodina už dříve popřela, že by věděli o jejích depresích. Podle bratra o svém soukromí nikdy nemluvila. Její tchyně ale potvrdila, že skutečně byla hospitalizována na jednotce intenzivní péče.

Informace zveřejnil Scotland Yard a státním zástupcům doporučil, aby ještě jednou zvážili jakou míru zavinění na Jacinthině smrti mají australští moderátoři.

Shelby16 ( 25. prosince 2012 04:46 )

Jakkoliv mi je líto té ženy, člověk, který se pokusí 3x o sebevraždu není psychicky v pořádku, to už snad ani o žádný náhlý zkrat nejde, ale má to v sobě a takový člověk by se měl léčit, minimálně vyhledat odbornou pomoc. Uvažuje-li člověk raciaonálně - vzít si život kvůli hloupému vtipu je tragikomický a rozhodně nenormální, už s ohledem na to, že měla děti ! Jaké výčitky svědomí ?! I kdyby nevědomky informovala (jakože ona neinformovala, jen přepojila telefon), že urozený výsost Kate se posr*la, protože měla průjem, tak za to jí nikdo hlavu nesetne, její čin nemá opodstatnění.

mirco ( 25. prosince 2012 02:21 )

mirco ( 25. prosince 2012 02:20 )

kdo vi co byla zac... takove ty opalene z Indie mame v CR taky, takze ze si to hodila je jen a jen jeji minus...

jahodove_ticho ( 25. prosince 2012 01:38 )

Takže se potvrdilo co sem říkal od začátku, že tahle hysterka by spáchala sebevraždu stejně, protože třeba druhej den nezahráli v rádiu písničku co si myslela )) Hlavně že tu hysterky vyšilovaly nad mým cynismem!!!

jany ( 25. prosince 2012 00:54 )

aspon ze scotland yard nepodlehl medialni hysterii

Zobrazit celou diskusi