Nebohá Jacintha naletěla dvojici australských moderátorů Mel Greig a Michaelu Christianovi, kteří se vydávali za královnu Alžbětu II. a prince Charlese. Jejich hovor pak přepojila dál, takže moderátoři zjistili vše o těhotenství britské vévodkyně.

Neunesla chyba a oběsila se

Jacintha neunesla svou chybu a tři dny po telefonátu spáchala sebevraždu. Podle deníku The Sun se oběsila. „Byla to skvělá sestra, ostatní personál si jí vážil a byla zde oblíbená,“ prohlásila její kolegyně z nemocnice Edvarda VII. Její vedení ji taky chválila a ztrátu označilo za tragickou.

Moje milovaná Jacintha...

Benedict Barboza (49), manžel zdravotní sestry, je nyní naprosto zdrcený. „Jsem zničený tragickou ztrátou své milované ženy Jacinthy za tak tragických okolností,“ prohlásil. Podle příbuzných po ní umírá steskem. „Tak mi chybíš, miluji tě,“ napsala na svém Facebooku její dcera Lisha (14).

Problémoví moderátoři

Policie hodlá vyslechnout dvojici moderátorů, kteří svým nepodařeným vtipem smrt sestry způsobili. Z práce zatím vyhozeni nebyli, ale stáhli je z vysílání. Není to přitom poprvé, co se dopustili tragického přešlapu. Už v minulosti donutili v rádiu přiznat čtrnáctiletou dívku, že byla znásilněna.

Fotogalerie
9 fotografií