Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Po dopravním policistovi se na Vysočině slehla zem

Autor: Jiří Čada - 
6. ledna 2013
16:30

Záhada! Desítky policistů včetně psovodů, policejní vrtulník s termovizní od minulého týdne pátrají v lesích nedaleko Bystřice nad Pernštejnem na Žďársku po zmizelém dopravním policistovi Jaroslavu Kalvodovi (26).

Nikdo netuší kam se mladík, minulý týden ve středu bezprostředně po své službě poděl. Jeho kolegové krátce na to našli jeho automobil odstavený na lesní cestě hned vedle strýcova mysliveckého krmelce

Po mladém muži pátrají na svou pěst rovněž lidé z obce, kde se svou matkou bydlí.

„Jarda zcela určitě žije,“ tvrdil včera přesvědčivě Blesku jeden ze sousedů. „Skrývá se a nikdo neví proč. Prošli jsme už tady kolem lesy křížem rážem, ale on to tu zná a pohybuje se tu dokonale skrytě,“ je přesvědčen jeden ze sousedů. Lidé ve vsi o zmizelém policistovi mluvili jen v dobrém.

O tom, že je naživu jsou pevně přesvědčeny rovněž jeho dvě sestry, které po bráchovi také intenzivně pátrají. Jeho fotku rozvezly po širokém okolí. Dokonce do odstaveného auta do lesa mu odnesly jídlo, čaj a teplé oblečení.

„Z temosky s čajem někdo upil, patrně se k autu ještě jednou vrátil,“ řekla Blesku Jardova sestra Marika.

O tom, že Jarda žije je přesvědčen i jeho šéf – vedoucí dopravního inspektorátu ve Žďáru nad Sázavou Zdeněk Kubík.

„Víme, že v pátek si na zhruba na tři minuty ještě pustil mobil,“ poznamenal Kubík. Také nechápe proč zcela bezproblémový policista náhle zmizel.

„Nemá zbraň, nemá doklady, ani uniformu. Všechno u něho bylo po pracovní stránce v naprostém v pořádku,“ dodal Jardův nadřízený.

„Jardo, maminka tě moc prosí, vrať se domů!“ vzkazovala včera přes Blesk zmizelému bratrovi jeho zoufalá sestra Marika.

Také nikdo z rodiny netuší co se s Jardou mohlo stát. Co ho potkalo, že nečekaně zmizel.

Video  Po dopravním policistovi se slehla zem  - Blesk - Jiří Čada
Video se připravuje ...

 

 

 

 

vlamore ( 9. ledna 2013 09:10 )

pavjer ( 8. ledna 2013 20:04 )

Nechápu toto řešení tady na stránkách to nikomu nepomůže.Nezlobte se namě ale je ubohé někoho soudit když nikdo nevý jaké jsou důvody.Já jen doufám že vše dopadně dobře a všem z rodiny přeji pevné nervy.

fatality1 ( 8. ledna 2013 19:45 )

lidi probocha zpamatujte se kde je psany ze borec neco udelal neznamena ze je pojicajt ze je kdo vi co !!ja osobne bych to delat nechtel lidi jsou strasny !! kdo vi ze utekl sam

heyjakto ( 7. ledna 2013 21:01 )

 Prosim tebe vubec ho neznas tak tady neco neval a nech si to pro sebe vubec nevis co se stalo jen to co se pise kdyby si ho aspon znal a mel takovej nazor ale kdyz ho vubec neznas tak zavri pusu a nech si svuj nazor pro sebe vubec nevis jaky to pro nas je kdyz se ztratil nas kamarad

kkkppp ( 7. ledna 2013 20:19 )

Azorek : Seš fakt blbý/á ! De vidět, že o tom všem nemáš ani páru....

Zobrazit celou diskusi