Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Strach v Německu: Holčička (2) zmizela z dětského hřiště!

Lea Sophie se dnes ztratila přímo z dětského hřiště.
Lea Sophie se dnes ztratila přímo z dětského hřiště.  (Autor: Polizei)
Autor: ljš - 
21. prosince 2012
19:21

Měla se s maminkou a tatínkem těšit ne Ježíška, místo toho prožívá celá její rodina v předvánočním čase okamžiky hrůzy. Malá Lea Sophie (2) z německého Chorweileru zmizelav pátek přímoz dětského hřiště.

Dvouletá Lea Sophie zmizela v pátek z dětského hřiště v parku Olof-Palme. Její maminka ji viděla naposledy ve 12.30, od té doby není po světlovlasé holčičce ani památky. Kdo s děvčátkem v parku byl a zda ho dostatečně hlídal, německá média neuvádějí.

Kolínská policie do pátrání nasadila sto policistů a policejní psy. Podle vyšetřovatelů nebyly na místě žádné známky násilného trestného činu.

vrtajzub ( 22. prosince 2012 19:35 )

zkrat - akurát si mi prebehla tráviacim traktom, ty si lahko stravidelná zkrat , nefandi si konečne si ma rozosmiala

vrtajzub ( 22. prosince 2012 18:15 )

zkrat - mám pozametané, len tvoja špina mi pred moje dvere lezie, a ako vidíš nie len pred moje. Od nosa si dalej nevidíš a možno ta sere, že ta nicky začali prehliadat, tak sa snaž viac, nech si na špici, pokial ti to žily trhá, a uberá tvoje sebavedomie.Bonzáka si nechaj, darujem ti ho, ja si dokážem zastat svoj názor, nepotrebujem tvoje praktiky, čo tu je všetkým jasné milý zkrat, len tebe nie.Zkrat s lahkostou ta odstavím kedy kolvek, nemám tu nepriatelov a " nenávistná " to slovo nepoznám, nepripisuj mi tvoje vlastnosti, ja o ne nestojím, ani o to s tebou diskutovat, len v prípade, že si o to koleduješ. A že si sa nebavila na tom mrtvom dietati ? Tak si to prečítaj 4 x pokial nechápeš čo píšeš alebo más schizofréniu dvaja v jednom raz muž raz žena ? No tak to je všetko čo som k tebe mala a nechaj si tie blbosti, ktorými chceš presvedčit, že pedofil, nebol pedofil, ale provokatér nechaj si tie svinstvá, pekná Vianoce a viac rozumu pod stromčekom v ružovej škatuly mašlou previazaný. Pá cára mia .Nestojím o dalšiu diskusiu s tebou, nie si zaujímavá ani sympatická a rozhodne mudrost postrádaš ! Hlavne ti chýba,ludskost, pokora a cit!Fuj aká si nepríjemná zkrat !

uzjsemtudlouho ( 22. prosince 2012 16:29 )

Já v zádeli vážně nejsem, tam jste vy a nejen tam, také na okraji společnosti a na dně morálního bahna a úpadku všech lidských hodnot. Těch šancí pro vás bylo skutečně škoda.

e.44 ( 22. prosince 2012 09:52 )

To jak se chová v poslední době by tomu odpovídalo. Bohužel. Chová se jako pominutá megera. Ale je to tak rok zpět, možná déle co jsem si s ním psala o problémech jeho dcery, tenkrát psal(a?) jasně jako muž a úplně normální, fajn muž. Takže buď se osoba pod tímhle nickem zbláznila, nebo zkratovi ukradla jeho nick jeho šílená manželka

e.44 ( 22. prosince 2012 09:46 )

Víš já to myslela s ohledem na rodiče a na budoucnost. To jsem ale ještě netušila, že jí o život připravila pravděpodobně její "máma". Myslela jsem to tak, že i po takové tragádii jde život dál, třeba si rodiče pořídí další dítě, no a ti co o dítě přišli jindy během roku, dokáží časem ty krásné svátka vánoční prožívat normálně. Ti co o něj přišli ve vánočním období, budou o Vánocích truchlit už vždycky a nikdy už je normálně neprožijí... Nevím jestli se mi to povedlo vyjádřit tak jak to cítím, prostě to myslím tak jak to bylo v jednom díle seriálu M*A*S*H, kdy se doktoři snažili umírajícího vojáka udržet při životě aby zemřel až po půlnoci, jelikož stužka Vánoc má být zelená a ne černá.

Zobrazit celou diskusi