Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nebezpečný ozbrojenec přepadl v Praze banku! Policie vyhlásila pátrání.

Autor: shp - 
29. prosince 2012
14:15

Policie vyhlásila pátrání po nebezpečném muži, který ozbrojený přepadl banku v Libušské ulici v Praze. Za loupež mu hrozí až desetileté vězení. Zaměstnankyně ohrožoval zbraní.

Muž okamžitě po příchodu do banky vytáhl pistoli, kterou namířil na pokladní a na další zaměstnankyni. Z batohu vyndal montážní klíč, kterým rozbil bezpečnostní kameru. „S největší pravděpodobností se tímto způsobem snažil zabránit, aby byl přímo při činu natočen,“ uvedla policejní mluvčí Eva Kropáčová. Pokladní lupiči vydala peníze.

Podle policie je velmi nebezpečný

Muži je okolo 35 let, vysoký je asi 170 centimetrů a má sportovní postavu. Na sobě měl olivově zelenou bundu s kožešinovým límcem, tmavé kalhoty, tmavé boty a maskoval se černou čepicí a šálou. Peníze si uložil do barevného batohu, který měl zavěšen zepředu na prsou. Jakékoliv informace o hledaném muži nebo o pátečním přepadení mohou lidé volat na linku 158. Policie ale varuje, že lupič může být velmi nebezpečný, protože je ozbrojen.

siroky11 ( 30. prosince 2012 04:20 )

Kdysi jsem pracoval u "BOS" (= Bank. ochr,sl.) za 8 let došlo pouze k jednomu přepadení a to ještě byl bank. vůz převážející finance a byl v tom namočen dokonce i člen BOS. Jinak nic. Poté banka tuto ochr. službu zrušila a nyní se banky vykrádají, jak na běžícím páse. Dobře jim tak! Zisky mají značné, tak na to mají! Hlavně pokud nedochází ke zranění, či zabití obsl. personálu!

vlaku ( 29. prosince 2012 21:58 )

Banky okrádají plebz, plebz si to vybírá nazpět. Mafie schovaná za imunitou, rozkrádá miliardy a nic se neděje. Tento skutek sice neschvaluji, ale jen pouze kapkou v moři, které je čím-dál více rozbouřené. Buďme rádi, že při tom neumírají lidé.

wings7 ( 29. prosince 2012 18:28 )

Podle toho jak vidím opakovaně Vaše inzeráty stejného znění,tak si vyděláváte min. už rok.Budiž Vám přáno,ale číst pořád dokola jedno a to samé,tak člověk nevěří,že je to pravda

zdendast ( 29. prosince 2012 17:52 )

Hmm ale nás stejně zajímá kolik si odnesl... jestli to stálo za to.

alenkarandlikova ( 29. prosince 2012 17:26 )

Zdravim. Mezi lidma ted koluje novinka, jak si privydelat na internetu par penez. Je to na - www.CerveneCerna.Borec.cz - Ja si takto vydelavam uz pres mesic a nemuzu si to vynachvalit, stejne jako znami, kteri mi to poradili Doporucuji to omrknout rychle, protoze brzy to uz nebude mozne!

Zobrazit celou diskusi