Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Šéfredaktor Blesku: Mobilní revoluce je tu! Do Česka vstoupil BLESKmobil

BLESKmobil míří do Česka
BLESKmobil míří do Česka  (Autor: Blesk)
Autor: Pavel Šafr - 
7. listopadu 2012
06:30

Milí čtenáři, právě dnes do Česka vstoupil nový operátor. BLESKmobil! A to je revoluce… Mobilní revoluce, díky níž může každý z vás mít opravdu levné volání!

Nehledejte v tom žádné fígle, nebudete podepisovat smlouvy, k ničemu se nezavážete. Jde totiž o jediné – o bezkonkurenčně nízkou cenu volání!

A je symbolické, že vám ji zajistil Blesk, nejčtenější deník v zemi, který vždy bojuje za své čtenáře a jejich peněženky! Jestli dnes, až si půjdete pro svůj Blesk, uvidíte, jak si někdo kupuje kartu BLESKmobilu, neváhejte….

Podle neuvěřitelného zájmu čtenářů se totiž dá očekávat, že by první desetitisíce SIM karet mohly být vyprodány velmi rychle! Přidejte se na stranu levného volání a nechte na svém displeji svítit nápis BLESKmobil!

venca80 ( 12. listopadu 2012 12:33 )

Ty muj Tondo kolenatej... Žádný operátor vám kredit nepřevede ani nevrátí! Ano je to zlodějna, ale není to problém blesku, na to si stěžujte u svého původního operátora. Že vám nejde odchozí volání (pokud máte kredit), to je samozřejmě velký problém, ale pokud je chyba na jejich straně a né vaše blbost, ty peníze za hovor vám vrátí.

tony22 ( 11. listopadu 2012 10:22 )

Jaká revoluce???Vždyt,nejste schopni ani převézt číslo,aniž by nebyl problém.Nejde odchozí volání a operátor je dostupný pouze v pracovní dny za 20 kč za hovor!!! A kredit se taky nepřevádí,pěkná malá domů O2!!!!!!!!!

venca80 ( 7. listopadu 2012 19:24 )

Fajn, psát bychom uměli, číst snad tedy také, teď už jen porozumět psanému textu Moničko...

marmat ( 7. listopadu 2012 15:13 )

KDO Z VÁS ŘEKNE, že "JAKÁKOLIV" KONKURENCE NEBYLA NUTNÁ , je opravdu UFOUN

abyss ( 7. listopadu 2012 12:36 )

Mě příde levnější za 3,50 do všech sítí + víkendové volání zdarma. Podle toho na kolik to člověk využívá to vyjde v průměru na 1,50 - 2,00 za minutu.

Zobrazit celou diskusi