Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Blesk dá Česku nejlevnější volání! Už za dva dny!

Češi se mohou těšit na nejlevnější volání
Češi se mohou těšit na nejlevnější volání  (Autor: Blesk.cz)
Autor: Blesk.cz - 
5. listopadu 2012
11:41

Česko zažije revoluci v cenách za volání! Nový operátor BLESKmobil vám zajistí cenu 2,50 Kč za minutu hovoru do jakékoliv sítě, ať už voláte kdykoliv! UŽ ZA DVA DNY!

Cenová bomba na trhu, který už roky nabízí tak strašně předražené volání, vybuchne přesně 7. listopadu. Zapamatujte si název BLESKmobil! Díky němu totiž budete volat za 2,50 Kč za minutu a posílat SMS za 1,50 Kč. BLESKmobil nabízí jednoduchý předplacený tarif a konečně tak nebudeme nejdražší v Evropě, konečně to bude fér!

Většina lidí nepotřebuje širokou nabídku doplňkových služeb, dotované mobilní telefony nebo značkové prodejny – a ani o ně nestojí. BLESKmobil je pro ně optimální řešení: žádné zbytečné "nesmysly", pouze volání a SMS za nejnižší cenu na trhu.

Zapamatujte si logo BLESKmobil Zapamatujte si logo BLESKmobil | Blesk.cz

"Věřím, že BLESKmobil Česko osloví a brzy oslavíme prvních sto tisíc zákazníků,“ představila minulý týden na tiskové konferenci službu Libuše Šmuclerová, generální ředitelka vydavatelství Ringier Axel Springer CZ, které BLESKmobil provozuje.

Revoluční CENA volání

Bleskmobil Bleskmobil | Blesk.cz
Bleskmobil Bleskmobil | Blesk.cz
Bleskmobil Bleskmobil | Blesk.cz
Bleskmobil Bleskmobil | Blesk.cz
Bleskmobil Bleskmobil | Blesk.cz

Kdy startujeme?

Ve středu 7. listopadu

Více informací na www.bleskmobil.cz

BLESKmobil bude takzvaný virtuální operátor, znamená to, že zajistí ceny volání, esemeskování atd. Poskytuje služby bez vlastní infrastruktury v podobě ústředen a vysílačů - využívá totiž síť jiného operátora, kterým je v tomto případě Telefónica Czech Republic.

Hledali jsme vhodného partnera, který zajistí vysoký standard poskytovaných služeb – a zvolili jsme společnost Telefónica Czech Republic s podle nás nejlepší sítí v České republice,“ vysvětlila Libuše Šmuclerová.

Ředitel skupiny Blesk Pavel Šafr a generální ředitelka vydavatelství Ringier Axel Springer CZ Libuše Šmuclerová na tiskové konferenci Ředitel skupiny Blesk Pavel Šafr a generální ředitelka vydavatelství Ringier Axel Springer CZ Libuše Šmuclerová na tiskové konferenci | Blesk.cz

„Telefónica jako první na českém trhu poskytla svou síť virtuálnímu operátorovi. Těší mě, že se jím stal právě BLESKmobil. Naši síť tak budou od 7. listopadu 2012 využívat jak zákazníci O2, tak i klienti BLESKmobil,“ dodal k tomu Felix Geyr, Ředitel strategie a rozvoje podnikání společnosti Telefónica Czech Republic.

Blesk.cz: Bonus pro všechny

Bonusem pro všechny, kteří přejdou ke službě BLESKmobil je zdarma neomezený přístup na internetové stránky Blesk.cz, iSport.cz a Auto.cz. To vše aniž byste museli zaplatit jediný halíř za přístup na internet!

Jak začít?

  1. Zakupte už od 7. listopadu SIM kartu BLESKmobil v síti 6 tisíc prodejen denního tisku
  2. Stojí 150 Kč a je na ni 150 Kč kreditu!
  3. Vložte SIM kartu BLESKmobil do telefonu
  4. Levně volejte kdykoliv do všech sítí

Kde SIM kartu BLESKmobil seženete?

Od 7. listopadu hledejte tohle logo Od 7. listopadu hledejte tohle logo | Blesk.cz

Pořídit si služby BLESKmobil je snadné a pohodlné: stačí si v síti více než šesti tisíc prodejen denního tisku (trafiky, supermarkety, benzinové pumpy atd.) označených samolepkou „Zde v prodeji BLESKmobil“ zakoupit SIM kartu tohoto nového operátora.

O své číslo nepřijdete!

BLESKmobil poskytuje i možnost zachování současného telefonního čísla – od stávajícího operátora ho lze jednoduše převést.

Libuše Šmuclerová, generální ředitelka vydavatelství  Ringier Axel Springer CZ představuje BLESKmobil Libuše Šmuclerová, generální ředitelka vydavatelství Ringier Axel Springer CZ představuje BLESKmobil | Blesk.cz