Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Revoluce ve volání startuje už zítra: Jak vypadá BLESKmobil karta a kde ji koupit?

6. listopadu 2012
04:59
Prezentace klienta: Toto není redakční text. Redakce Blesku nezodpovídá za jeho obsah

Už zítra to vypukne! Do vašich trafik, benzinek a na další místa dorazí desítky tisíc SIM karet nového operátora BLESKmobil! Středa 7. listopadu je ten den, kdy se v Česku změní ceny volání! Mobilní revoluce přinese všem, kteří zvolí BLESKmobil, volání za 2,50Kč za minutu kdykoliv a kamkoliv v Česku!

Co se chystá?

• Revoluční cena volání do všech sítí 2,50 Kč/min. (cena včetně DPH)

1,50 Kč/1 SMS (cena včetně DPH) do všech sítí v ČR

5 Kč/1 MMS (cena včetně DPH) do všech sítí v ČR

ZDARMA NEOMEZENÝ PŘÍSTUP na Blesk.cz, iSport.cz, Auto.cz

VAŠE STÁVAJÍCÍ ČÍSLO MOBILU můžete převést na BLESKmobil

Jak toto všechno získat? Pořiďte si BLESkmobil kartu! Ukrývá se v obálce se řadou důležitých údajů.

Po rozbalení obálky zde naleznete základní pravidla užívání BLESKmobil karty, návody, jak aktivovat SIM kartu, co dělat při zadání chybného PIN kódu, jak přesný postup, jak přenést vaše stávající číslo, jak dobíjet kredit a jak postupovat při ztrátě karty.

Takto vypadá obálka ve které se ukrývá vaše nová SIM karta BLESKmobil Takto vypadá obálka ve které se ukrývá vaše nová SIM karta BLESKmobil | Foto Blesk - Zbyněk Pecák
 

Najdete zde také důležité kontakty na hlasovou a internetovou samoobsluhu BLESKmobilu, které po spuštění služby najdete na:

- www.bleskmobil.cz/samoobsluha

- *61 ... zdarma samoobslužné volání z vašeho mobilního telefonu

- *161*#... zjištění aktuálního stavu kreditu

- 267 267 061 ... spojení s operátorem pro reklamaci služeb (20 Kč za hovor)

O své číslo nepřijdete!

BLESKmobil poskytuje i možnost zachování současného telefonního čísla – od stávajícího operátora ho lze jednoduše převést. Zajímá vás jak? Sledujte deník Blesk, nebo stránku www.bleskmobil.cz! Vše vám podrobně a jednoduše vysvětlíme!

Kde dobít kredit?

Kredit lze u BLESKmobil dobíjet prostřednictvím dobíjecích kuponů v hodnotě 250Kč, dostupných v prodejní síti denního tisku či na terminálech Sazka. Nabídka dobíjecích kanálů se bude dále rozšiřovat, v nejbližší době například o bankomaty českých bank.

Hledejte po Česku tento symbol!

 

Od 7. listopadu hledejte tohle logo Od 7. listopadu hledejte tohle logo | Blesk.cz

Pořídit si služby BLESKmobil je snadné a pohodlné: stačí si v síti více než šesti tisíc prodejen denního tisku (trafiky, supermarkety, benzinové pumpy atd.) označených samolepkou »Zde v prodeji BLESKmobil« zakoupit SIM kartu tohoto nového operátora. Seznam míst bude již dnes na www.bleskmobil.cz.

Tady jsou desítky tisíc balíčků s BLESKmobil kartami, které budou už zítra v prodeji Tady jsou desítky tisíc balíčků s BLESKmobil kartami, které budou už zítra v prodeji | Archiv Blesku

okcak ( 6. listopadu 2012 14:54 )

Telefon Ve špičce 0,59 Mimo špičku 0,39 Mobilní telefon Mobil - vždy 1,00 ceny v Kč/min včetně DPH účtováno po vteřině 1+1

okcak ( 6. listopadu 2012 14:51 )

mám chytrý mobil a v něm www.odorik.cz

vravla ( 6. listopadu 2012 13:33 )

Určitě je to výhodné a jednu si s manželem pořídíme. Navíc výhoda, že můžeme převést stávající číslo o2.

aje1 ( 6. listopadu 2012 13:10 )

tak nevím proč se to s duplikovalo?

aje1 ( 6. listopadu 2012 13:08 )

Pokud si dobiji za 200 kč na 3 měsíce tak to mám 67 Kč na měsíc to je 26 min a asi 50 vteřin volaní. Ukažte mi operátora, který vám dá za 70 korun 28 volných minut? A dobíjeným je uděl zato, že když se mi to nebude líbit tak kartu vyhodím a koupím si od někoho jiného bez jakéhokoliv rušení smluv a dohadování.Pokud si dobiji za 200 kč na 3 měsíce tak to mám 67 Kč na měsíc to je 26 min a asi 50 vteřin volaní. Ukažte mi operátora, který vám dá za 70 korun 28 volných minut? A dobíjení je uděl zato, že když se mi to nebude líbit tak kartu vyhodím a koupím si od někoho jiného bez jakéhokoliv rušení smluv a dohadování. .Byl jsem 210 zákazník Pe*** ( t- mobil) po 14 letech mi nabídl za 475 Kč 170 volných minut to je přes 2,7o za min a účtování 60+60 tak jsem před 2 roky skončil.

Zobrazit celou diskusi