Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Policie má podezřelého z únosu April (5): Holčička si před zmizením hrála v jeho autě!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: INT, ljš, lm - 
4. října 2012
06:20

Vyšetřovatelé pokročili v případu zmizelé holčičky April (5) z Machynlleth veVelké Británii. Policisté dnes zatkli hlavního podezřelého. Je jím bývalý voják a známý rodiny unesené, který se procházel na okraji města v maskovacím oděvu.

Zatčený je bývalý voják Mark Bridger (46). Vyšetřovatelé uvedli, že Bridgera našli procházet se na okraji města v zelené maskáčové bundě a nepromokavých kalhotách. Zároveň zveřejnili fotografie jeho vozu, který bývalý voják umístil do servisu, a prosí veřejnost, aby se ozvali případní očití svědci, kteří ho mohli spatřit v den únosu.

Podezřelého rodina unesené April zná. Holčička si hrála v jeho autě dva dny předtím než zmizela. Bridger často jezdil za svými dvěmi dětmi do ulice, kde April bydlela. Je možné, že holčička se ho nebála, protože si často s jeho dětmi hrála.

April nejspíš únosce znala

April byla naposledy viděna, jak dobrovolně nastupuje do světlé dodávky nedaleko svého domu ve welšském městečku Machynlleth, před nímž si hrála. Vypověděly to tak děti, kteří toho byly svědky. Podle nich holčička nastoupila dveřmi na sedadle řidiče.

Zoufalí rodiče zmizelé holčičky okamžitě zalarmovali policii, která vyhlásila pátrání. Dvě stě dobrovolníků a známých rodiny malé holčičky se okamžitě zapojilo do jejího hledání v okolních lesích a horách. Zatím bohužel bezvýsledně.

kdoasi ( 4. října 2012 07:30 )

Vzhledem k tomu,že ho znala,bojím se toho "nedejbože"...

kdoasi ( 4. října 2012 07:29 )

To z něj budou muset teprve vymlátit....

marie60 ( 4. října 2012 06:51 )

Kampak jí ten gauner zašantročil.Možná je už někde za hranicemi a nebo nedej Bože, je zavražděná.

Zobrazit celou diskusi