Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Zdrcená matka: O smrti dcery se dozvěděla na Facebooku!

Karla Jones bývala modelkou.
Karla Jones bývala modelkou.  (Autor: Facebook.com)
Autor: oj - 
22. září 2012
06:19

Šok, bolest, slzy a beznaděj. Cheryl Jones (49) z Velké Británie se vyplnila nejděsivější noční můra každého rodiče. Přežila vlastní dceru (†30). O smrti své holčičky se dozvěděla na Facebooku.

Bývalá modelka Karla Jones žila v bytě vzdáleném necelé dva kilometry od domu matky. „Nechápu, jak je možné, že si kdokoliv mohl přečíst, že je moje dcera mrtvá. Já žiju kousek od ní a netušila jsem že je zemřela. Mluvila jsem s ní pár hodin před smrtí,“ popsala Cheryl okamžiky poté, co si přečetla status jednoho z jejích přátel: "RIP Karla".

Karla zemřela v čtvrt na devět. Matka se oficiálně dozvěděla o její smrti až o 3 hodiny později. Příčinu policie stále vyšetřuje. Mladá žena v mladí trpěla problémy se srdce. Jedna z vyšetřovacích verzí tedy je, že dostala infarkt. „Pořád nevím, proč moje dcera musela zemřít. Nikdy se nepřenesu přes to, že je mrtvá, ani přes to, jak jsem se to dozvěděla,“ řekla zoufalá matka.

Karla před sebou měla v mládí slibnou kariéru modelky. V 19 letech ale otěhotněla a dcera se pro ní stala prioritou číslo jedna. „Byla úžasná matka. Její dcera nedokáže pochopit, že už ji nikdy neuvidí,“ dodala.

zelena.karkulka ( 22. září 2012 23:55 )

A co máme dělat,vybombardovat facebook?

alenam ( 22. září 2012 17:21 )

alenam ( 22. září 2012 17:20 )

Takhle se to brát nedá. Někdo už je dospělej v devatenácti, někdo nedospěje nikdy. Znám jak mladý maminy, co jsou suprmámy, tak mnohem starší ženy o kterých se dá říct, že jsou to nezralý blbý krávy, co by si děti nikdy neměly pořizovat. Oboje je sice určitý extrém, ale ne zas tak zřídka se vyskytující, jak by se na první pohled mohlo zdát.

makmark ( 22. září 2012 15:56 )

Pokud v 19 otěhotněla, tak asi tak úžasná nebyla.. spíš to svědčí o lehkomyslnosti

sandrahauseroova ( 22. září 2012 12:42 )

Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nova forma privydelku, idealni na konec leta, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takto privydelavam jiz od kvetna a fakt me to nadchlo. Miliony z toho nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana kacka Kdyztak mrknete na www.cervenacerna.cz

Zobrazit celou diskusi