Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Otčím utýral Lucinku (†5) a tři roky jí nechal hnít v bytě: Zpoza mříží prosí o odpuštění

Juraj Hroták utýral nebohou Lucinku (†5), její tělo nechal hnít v bytě, ale teď prosí o odpuštění
Juraj Hroták utýral nebohou Lucinku (†5), její tělo nechal hnít v bytě, ale teď prosí o odpuštění  (Autor: Nový Čas)
Autor: Ladislav Leimer, Nový Čas - 
2. října 2012
14:01

K smrti utýral nevlastní dceru! Tělo malé Lucinky (†5) pak nechal v bratislavském bytě hnít, zatímco vedle vyrůstala jeho dcera Saša (3) v otřesných podmínkách. Teď prosí Juraj Hroták (32) zpoza mříží vlastní rodinu o odpuštění.

Hroták napsal z vazební věznice svému otci Jaroslavovi dopis. Nový Čas, sesterský portál Blesku, získal exkluzivně výpověď Hrotákovy příbuzné o tom, co Jaroslav z vězení otci napsal. V dopise tvrdí, že všechny věci mohou být ještě jinak a své nejbližší prosí o odpuštění a milost.

Otčím chtěl peníze na cigarety

Juraj ve svém dopise píše, že ohledně celého případu ještě nevypluly na povrch všechny skutečnosti. „Dopis z vězení přišel otci na konci minulého týdne. Nebyl vůbec dlouhý, ale píše v něm i o tom, jak se mu žije ve vězení. Od otce chtěl peníze, žádal ho o 500 korun, protože si potřebuje koupit cigarety a další věci,“ vypověděla Hrotákova příbuzná.

V base dopisy kontrolují

„Napsal, že to, co bylo v médiích, není pravda a prý věří, že se jednoho dne dožije chvíle, kdy se veřejnost dozví pravdu o tom, jak to celé bylo. Litoval i všech věcí, které svému otci udělal. V base dopisy kontrolují, takže tam nemůže napsat cokoliv. Možná proto se tam nezmínil o tom, jak měl Lucinku rád a jak se o ní staral,“ dodala členka Hrotákovy rodiny.

Bere silné léky, má nervy v kelu

I když nejde o Hrotákův první pobyt za mřížemi, má podle svých příbuzných z vězení velké psychické problémy. „Juro je na velmi silných lécích. Bere prášky na uklidnění, protože je mu hodně špatně a má nervy v kelu,“ dodala jeho příbuzná. Hrotákovi hrozí za jeho zrůdný čin týrání sedm až patnáct let vězení.

zelena.karkulka ( 3. října 2012 00:54 )

kupte mu provaz

marie60 ( 2. října 2012 15:12 )

A to ho psychicky nedeptalo, že děvčátko nechali hnít ve vedlejším pokojo 3 roky? Oba dva i s matkou dítěte, jsou hyeny hyenovité.

vikani ( 2. října 2012 15:03 )

takoví by je nikdy neměli mít!

iribr ( 2. října 2012 15:03 )

a kde je matka? Takovym lidem by meli deti brat uz v porodnici!!!

147963 ( 2. října 2012 14:54 )

A jaké prášky? A kdo je platí? A cigarety? Proč? On si nezaslouží vůbec nic! I chleba tvrdej by měl dostávat na příděl. Proč má nervy nadranc? Jedině tak ze sebe! Kdyby žil slušně, tak není tam kde je.

Zobrazit celou diskusi