Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno 21°C

Ubil družku (†23) paličkou na maso! Musela s ním souložit před vlastními dětmi

Ladislav K. brutálně zavraždil matku svých tří dětí a hrozí mu i výjimečný trest.
Ladislav K. brutálně zavraždil matku svých tří dětí a hrozí mu i výjimečný trest.  (Autor: Ivana Žáková)
Autor: Ivana Žáková - 
22. září 2012
05:42

Otřesný případ vraždy projednává Krajský soud v Ostravě. Svoji družku ubil v ubytovně paličkou na maso a ukopal k smrti Ladislav K. (41) z Vítkova na Opavsku. V bytě přitom byly jejich tři malé děti (5, 4 a 2), před kterými ji prý nutil násilník souložit.

 

Krutou smrtí zemřela matka tří malých dětí, Hana Š. (†23). O život jí brutálně připravil její druh, kterého znala od svých dvanácti let. Společně pak se svými třemi dětmi žili na ubytovně ve Vítkově, kde ji násilnický druh dlouhodobě týral. Zejména v opilosti ženu surově mlátil nejen pěstmi do obličeje. Také ji nutil, aby s ním před dětmi souložila.

Děti naopak stále nabádal, aby svou matku fyzicky napadaly. Na příkaz otce všechny tři skutečně do matčina těla kopaly, když třeba ležela opilá na posteli či podlaze. Žena musela několikrát vyhledat pomoc ve Slezské nemocnici v Opavě. Letos v noci na 4. února Ladislav K. svoji družku znovu napadl. Celou noc jí kopal a také mlátil paličkou na maso do hlavy.

„Útok to byl masivní a skutečně velmi surový. Podle poranění to byly kopy, údery pěstmi a různými předměty,“ uvedla žalobkyně Brigita Bilíková.

Druhý den volal násilnický druh záchranku. Operátorka slyšela, jak nějaká žena sténá bolestí. Také hlas Ladislava K., jak povídá: „Ne, že řekneš, že jsem tě zbil!“. Operátorce pak tento muž sdělil, že jeho družka upadla ze schodů a má velké bolesti a pohmožděniny na hlavě i břiše.

Hana Š. přes vysoce specializovanou pomoc zemřela další den v krutých bolestech v ostravské fakultní nemocnici. Měla natrženou ledvinu i játra, prasklý dvanácterník i tenké střevo.

Všechny tři děti skončily v dětském domově. Jejich otci hrozí za vraždu spáchanou obzvlášť surovým způsobem, týrání blízké osoby a ohrožení mravní výchovy dětí až dvacet let vězení, případně i trest výjimečný.

jahodove_ticho ( 24. září 2012 20:22 )

Fotka tý ožralý naivky co si nabrnkla tohle individum by nebyla? ))

kapsovka ( 24. září 2012 15:58 )

Oko za oko zub za zub.Trest smrti.

lamis ( 23. září 2012 14:26 )

A jak,budes vydelavat v zime -15s., to ti ta, vydelecna kacena zamrzne ,a s ni, i pul prde le , uz je na case ,aby ,jsi, si nasla neco noveho a hlavne , uz s tim prestan,tady otravovat, zamer ,se nekam jinam

illis ( 23. září 2012 08:38 )

Ženy jsou hodně naivní, některé i hloupé, pokud si myslí, že násilník se změní. Ten to má v sobě a pro společný život je to tragédie a nejvíc to odnáší děti. Jsem šťastná, že naše dcery žili v klidu a v pohodě, s tím jsem vstupovala do manželství, já jsem tak klidné dětství a dospívání neměla .

ki33 ( 22. září 2012 18:53 )

pravda pravdoucí s tvým příspěvkem - trest smrti, ale navíc pořád nedokážu pochopit tu ženskou, která rodila děti do takového vztahu? Určitě jí to nedělal poslední měsíc.

Zobrazit celou diskusi