Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Bartákova asistentka: Chtěl trojku s pannou a do vlasů mi rozetřel sperma!

Autor: Jan Doležal, simao - 
7. září 2012
09:48

Proces se zvrhlíkem Jaroslavem Bartákem, který měl páchat sexuální násilí na svých asistentkách, pokračuje již třetím dnem. A na řadě byla výpověď jeho osobní asistentky Lucie (23), která přinesla další podrobnosti z úchylného světa doktora Čuněte.

Začátek dnešního projednávání však poznamenaly technické problémy. Přes telekomunikační zařízení měla vypovídat Bartákova bývalá osobní asistentka Lucie (23), která loni s Bartákovým odhalením vystoupila.

Spojení se však nepodařilo navázat a jednání muselo být přerušeno. Bartáka tak v poutech opět odvedla ostraha.

Když se podařilo odstranit technickou závadu, dopravila eskorta Bartáka zpátky do soudní síně a soudní řízení se zvrhlým doktorem, který měl podle obžaloby mlátit a sexuálně terorizovat celkem 11 žen, mohlo pokračovat.

Chtěl prý sex s Filipínkou, 15 tisíc mu přišlo moc

"Ze začátku mi Barták připadal jako naprosto nesamostatný, práce pro něj mi přišla jako péče o seniora," řekla Lucie v úvodu své výpovědi.

Jenže časem poznala, že tomu tak není. A že Barták je pěkný floutek. A také exhibicionista! "V hotelovém bazénu si svlékl kraťasy a šel se koupat. Vůbec mu nevadilo, že se na něj dívají lidé. Tvrdil, že ho to vzrušuje. A vzrušuje ho i to, když se na něj dívám," popsala Lucie jeden ze zážitků ze zahraniční cesty, kdy s Bartákem vyrazila na Filipíny.

Jenže to byl teprve začátek. Barták rezervoval pokoj s manželskou postelí a jeho choutky se brzy projevily. Trval prý na tom, že chce vyzkoušet sex s Filipínkou. Požadoval prý pannu, ale když zjistil, že by ho v přepočtu stála 15 tisíc korun, sešlo prý z toho.

Na svou asistentku byl prý doktor Čuně hrubý, bil ji. A zacházel ještě dále. "Po jedné hádce přišel Barták z koupelny, v ruce měl své sperma. Vetřel mi ho do vlasů a trochu na obličej," řekla u soudu Lucie. Zatímco se Lucie při své výpovědi rozplakala, čuně Barták se jen spokojeně usmíval.

Bartákův advokát: Vše je o penězích

Během zmiňovaného prostoje v dnešním jednání se Blesku podařilo odchytit na chodbě jednoho z Bartákových právních zástupců: "Všechno je to jenom o penězích. Kdyby pan doktor Barták neměl peníze, tak tady nestojíme," tvrdí Bartákův advokát.

Soud se však zabývá nejen zvrhlými, ale i nezákonnými choutkami "doktora Čuněte", a svědectví jeho asistentek vyznívají ostře proti němu. Poškozené po Bartákovi požadují za své útrapy odškodnění v řádech milionů.

Lucie u soudu prozradila, že po návratu z Filipín do ČR byla psychicky na dně. Sedm měsíců prý nebyla schopná pracovat a musela vyhledat pomoc psychiatra. Když se pak snažila najít práci, už už měla domluvené podmínky u jedné firmy. Tam se však dověděli, že jejím bývalým zaměstnavatelem byl právě Barták, a nepřijali ji...

janapi ( 8. září 2012 15:08 )

Ono je to sporné-ve smlouvě je většinou odstavec: vykonávat práci dle pokynů nadřízeného (bez specifikace)....

janapi ( 8. září 2012 15:05 )

Jdi s tím hazardem již do "zelí"! Cpeš to na každou diskuzi!Kolik tě za to platí?

sandrahermannova ( 8. září 2012 12:55 )

Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nova forma privydelku, idealni na konec leta, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takto privydelavam jiz od kvetna a fakt me to nadchlo. Miliony z toho nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana kacka Kdyztak mrknete na www.cervenacerna.cz

y1xcvbnm ( 8. září 2012 10:19 )

informovat???

quonex ( 8. září 2012 07:26 )

A ten vyholený vousatý chlap v montérkách vedle Bartáka na úvodní fotce je spoluobviněný?

Zobrazit celou diskusi