Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Doktor Čuně o sobě: Jsem milující táta a vášnivý milenec

Doktor Čuně Barták o sobě mluví v těch nejlepších jménech
Doktor Čuně Barták o sobě mluví v těch nejlepších jménech  (Autor: ČTK)
Autor: Richard Veselý - 
10. srpna 2012
12:08

Laskavý táta od rodiny, vzorný manžel, vášnivý milenec, idol žen a víře oddaný katolík… Tak sám sebe popisuje doktor Jaroslav Barták (54), obžalovaný ze znásilňování a týrání svých asistentek.

Blesku se podařilo nahlédnout do policejního spisu vedeném ke kauze Barták. Ten se v něm prezentuje jako Superman, lidé ho ale znali jinak – jako arogantního a zamindrákovaného agresora, který dlouhá léta terorizoval všechny kolem. V září ho čeká soud za sedm trestných činů.

Mýtus číslo 1: Vzorný manžel

Barták: „Jsem ženatý v harmonické rodině.“

„Lenka Bartáková mi říkala, jak hrozně se k ní Barták chová a jak ji týrá. Nevěděla ale, jak z toho ven, protože se ho bála, a hlavně se bála, aby nepřišla o jejich malého syna Honzu,“ popsal muž, který pro Bartáka pracoval jako osobní řidič. Lékařova první žena Eva se s Bartákem podle svých slov rozvedla poté, co ji zbil před očima jejich dětí.

Mýtus číslo 2: Střídmý pijan

Barták: „Užívání alkoholu mám pod kontrolou jako všechno ostatní.“

Barták byl údajně schopen vypít i několik lahví vína za večer. „Zasedání Lions klubu končil Barták těžkou opilostí, urážel své okolí a povídal úplné nesmysly,“ uvedl kněz a Bartákův známý, který vypovídal jako svědek. „Barták, když se napil, se choval jako psychopat a šel z něj strach,“ uvedla do protokolu jedna z jeho asistentek.

Mýtus číslo 3: Vášnivý milenec

Barták: „Nikdy jsem v sexu neselhal, měl jsem stovky žen.“ „Barták to se ženskou neuměl, byť se pořád chvástal, jaký je milenec,“ popsala ve výpovědi prostitutka, které Barták platil za sex. Když se Barták chtěl »rozvášnit «, do konečníku mu musela zasouvat vibrátor. Na podporu erekce musel prý navíc neustále brát podpůrný lék Cialis.

marmat ( 10. srpna 2012 18:38 )

A ještě : PŘEVELIKÝ SOUDRUH/PAN ÚCHYL (neléčený)

zelena.karkulka ( 10. srpna 2012 16:52 )

další nick london čokla

zelena.karkulka ( 10. srpna 2012 16:51 )

a jdu blejt

odetka.odetka ( 10. srpna 2012 16:03 )

Verim, ze i to si uziva

odetka.odetka ( 10. srpna 2012 16:03 )

Idol zen??? Tak to jsem asi chlap.

Zobrazit celou diskusi