Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Otec hrozil synovi, že mu na narozeniny zabije mámu: Slib dodržel

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: Veronika Kynclová, Jiří Krušina - 
1. srpna 2012
16:53

„Zabiju ti mámu,“ řekl otec synovi. Dodal, že to udělá v den, kdy bude mít narozeniny. Svůj šílený slib Polák Andrzej R. (47) dodržel. Ženu v ten den brutálně ubodal k smrti.

Muž se nejdříve vydal do domu své manželky, kde jí zasadil několik smrtelných ran. Poté se klidně vypravil do obchodu, v němž pracoval. Když za ním přijeli policisté, aby ho vyslechli, popadl nůž a zabarikádoval se v místnosti. Situaci nezměnil ani policejní vyjednavač, který na místo přijel. Jakmile se přiblížil k muži, zoufalec zapálil plynovou lahev a část obchodní pasáže vyhodil do povětří.

Při explozi byl zraněn policista a hasič. Polák byl v kritickém stavu hospitalizován. Nyní se nachází na specializovaném popáleninovém oddělení nemocnice ve městě Łęczno.

Našli ho pozdě

Policie potvrdila, že muž, který rozsáhlou explozi způsobil, byl hledaný. Jeho syn se totiž na policisty obrátil už v den, kdy mu vyhrožoval zabitím matky. Ani tak ale Andrzeje nikdo nedokázal zastavit... Mrtvola ženy byla nalezena v pondělí v jejich společném bydlišti.

panprezident ( 2. srpna 2012 14:17 )

Přesně tak, jedno se mu musí nechat, dodržel slovo, kdo z vás chlapů to o sobě může říct?

adorator ( 1. srpna 2012 22:12 )

nemohli ho najít a přitom on pracoval v obchodě. To asi moc nehledali, co?

brekekesalami ( 1. srpna 2012 19:23 )

že si ženský s takovýma pošukama dělají vůbec děti (a netvrďte mi, že byl normální, inteligentní, milující otec a že to nemohla poznat... tomu nevěřím). Buď byl agresor nebo fetka.

kakamilek ( 1. srpna 2012 17:27 )

Slovo dělá muže a konečně sliby se maj plnit nejen o Vánopcích.

Zobrazit celou diskusi