Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Brutální vražda rodiny: Matku znásilnili, otce zastřelili a syna utopili ve vařicí vodě!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: INT, mok - 
26. července 2012
22:31

Ozbrojení lupiči nemilosrdně vyvraždili rodinu v Johannesburgu. Dvanáctiletého chlapce Amara Viana zločinci utopili ve vařicí vodě poté, co jeho matku Geraldine Viana brutalně znásilnili a pak oba rodiče zabili. Pachatelé pracovali pro rodinu. 

Tragický osud jako z hororu potkal rodinu v Johannesburgu. Dvanáctiletého chlapce, jeho matku a otce tam totiž zabili tři lupiči, kteří se chtěli pomstít za špatné zacházení v práci a zvolili k tomu opravdu otřesný způsob.

Vloupali se do domu, kde byl pan Tony Viana a okamžitě jej připoutali k židli tak, aby se nemohl bránit. Krátce poté ale přišla i jeho manžela se synem, které také čekalo nemilostrdné zacházení. Třiapadesátiletou ženu odtáhli pachatelé do vedlejší místnosti, kde ji znásilnili, pak vzali zbraň a Tonyho s Geraldine zastřelili.

Jejich syna Amara ale čekal ještě tragičtějčí konec. Pachatelé si totiž uvědomili, že by je chlapec dokázal identifikovat. Lupiči mu svázali ruce a nohy a hodili ho do vany plné vařící vody, příčiny úmrtí ale zatím nejsou známé.

Policie později zločince zadržela a zjistila, že se jedná o zamětnance rodiny. Čtyřiadvacetiletého zahradníka Patricka Radebe a jednadvacetiletého Sipha Mbele, který byl zaměstnaný jako domácí sluha. Oba se údajně chtěli pomstít za špatné zacházení. K soudu půjdou 6.září.

 


 

 

advokat2010 ( 27. července 2012 21:20 )

http://www.whatsonxiamen.com/news26368.html When he walked through the front door, they attacked him with golf clubs and a machete-like knife known as a panga before tying him up and ordering him to tell them how to open the family safe. ..Radebe helped restrain her by standing on her face before raping her too. Before leaving, the robbers killed the family dog by slicing open the animal's stomach

hiawatha ( 27. července 2012 18:18 )

londynskypes ( 27. července 2012 16:52 )

decathlon tihle nevzdelanci nic neumi ,jsou lini jako s f i n e a vsechno vidi ,ze jim je ublizovano ,primitivove vypatlani,oni njsou absolutne schopni zadnych zemedelskych praci,aby se uzivili ,neumeji to a jen cekaji az jim da nekdo pomoc

londynskypes ( 27. července 2012 16:48 )

standysman

londynskypes ( 27. července 2012 16:47 )

tam je to normalni ..bili by tam nemeli lezt ,at se zivi sami..pakaz jedna

Zobrazit celou diskusi