Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Mladík (†23) vyskočil z okna nemocnice: Zotavoval se z pokusu o sebevraždu

Autor: INT, mok - 
12. července 2012
22:39

Z okna Bratislavské nemocnice vyskočil třiadvacetletý můž. Rado († 23) se tam zotavoval z operace po pokusu o sebevraždu. Skokem z 12. patra se mu to už bohužel povedlo.

Před dvěma týdny přijala bratislavská nemocnice třiadvacetiletého muže, který se pokusil o sebevraždu skokem ze sedmého patra. Ačkoliv se pro jeho záchranu snažili udělat lékaři vše, on byl rozhodnutý, že se zabije.

Po vážné operaci a několikadenní hospitalizaci na nemocničním oddělení ARO vyskočil ve středu brzy ráno z 12. patra univerzitní nemocnice. Těžkým zraněním  bohužel podlehl.

" Pacient byl hospitalizovaný na ortopedii jen dva dny. Předtím ležel téměř dva týdny na ARO, kde se zotavoval z vážné operace páteře a dolní končetiny. Ráno předtím, než ukončil svůj život skokem z pokoje, byl stabilizovaný a jeho zdravotní stav se zlepšoval. Univerzitní nemocnici v Bratislavě tato událost mrzí, nemohli jsme ji zabránit." Potvrdila nešťastnou událost mluvčí policie Petra Maťašovská.

 

 

 


anna1234 ( 13. července 2012 10:30 )

..tak by vyskočil jinde

londynskypes ( 13. července 2012 06:20 )

maji mit okna v nemocnici na klic!!

londynskypes ( 13. července 2012 06:19 )

a ta operace musela stat mailant!!!

abzk ( 13. července 2012 00:32 )

Jedna známá ze špitálu v Benešově mi kdysi vyprávěla jak tam dávali dohromady šestnáctiletou holku po pokusu o sebevraždu. Hned jak byla schopná vnímat, docházel za ní psychiatr. Ten usoudil, že by to mohla zopakovat, tak byla pod neustálým dohledem a po fyzickém zotavení jí přemístili na psychiatrii, kde byla asi dva měsíce. Tam jí srovnali po psychický stránce a holka už tři roky vede normální život a sama nechce věřit tomu, že byla tenkrát tak blbá a chtěla se životem skoncovat. Takovej přístup k sebevrahům je asi Slovákům cizí

kacota ( 12. července 2012 23:53 )

Ked je JIS-ka, chirurgia alebo kde bol na 12.tom poschodí, tak podla teba ho mali dať na štvrté na gynekologiu ?? Keby zdravý vyšiel von tak skočí pod prvé auto, pod prvý vlak, alebo zje lieky, čokolvek - kedže bol rozhodnutý. Viniť lekárov že tomu mohli zabrániť nejakým presunom nižšie je fakt blbost..promiň

Zobrazit celou diskusi