Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kamion blokoval dálnici D5: Provoz se zastavil na 6 hodin!

Ilustrační foto: Doprava stála kvůli převrácenému kamionu 6 hodin
Ilustrační foto: Doprava stála kvůli převrácenému kamionu 6 hodin  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: ČTK, mok - 
1. července 2012
19:37

Převrácený kamion na dálnici D5 v Berouně dnes způsobil obrovské kolony. Vozidlo blokovalo vozovku, a tak se na šest hodin zastavil provoz.

  Provoz na dálnici D5 v Berouně ve směru na Rozvadov dnes před polednem na šest hodin zastavila nehoda kamionu. Řidič zranění neutrpěl, spolujezdkyni odvezla záchranná služba do nemocnice. Z převráceného nákladního auta se vysypaly převážené autosoučástky a vytekla nafta. Provoz pouze levým jízdním pruhem byl obnoven před 17:30 a toto omezení zde potrvá do rána, řekla ČTK mluvčí berounských policistů Lenka Uriánková.

"Na místě se jezdí jen jedním pruhem, ve kterém je stanovena maximální rychlost 60 kilometrů v hodině. Situace potrvá do časných ranních hodin. Teprve ráno se rozhodne, jak budou opravena proražená svodidla," upřesnila mluvčí.

Nehoda se na 17. kilometru na mostě nad řekou stala v 11:20. Z nádrží auta uniklo asi 50 litrů nafty, které se podařilo zachytit, do řeky se palivo nedostalo. Dalších 600 litrů v nádržích zůstalo, řekla mluvčí středočeských hasičů Lenka Kostková.

kokos306 ( 2. července 2012 09:22 )

Marmat skoro jako Cermat.. Takže ty ***** Jaký závodění ? jakej hazard ? Ten řidič když někoho zabije muže mít taky průser tak proč by hazardovaly ? Kdo ti vozí oblečení , jídlo , součastky atd ? Kamionáci.. Kde bys byl bez nich ? V ***i ! A že se párkrát převrátí kamion ? ale na nehody osobáku už nekoukáš co ? koukni se na statistiku kolik se za den vybourá osobáku a kamionů ;) asi budeš docela čumět ;) Frajerství ? Běžně vidim řidiče jak bere kamion přes ručku ;) určitě no ;) než příště něco napíšeš přemejšlej jo ?

petas1971 ( 2. července 2012 02:53 )

marmate a kdo myslíš že vozí jídlo do obchodáků?? asi ježíšek viď. Taky ho mohl vyblokovat nějakej blb co si plete silnici s závod. okruhem, nebo víkendový strejda s čepicí. V horším případě zdravot. stav v tom vedru.

marmat ( 1. července 2012 21:26 )

KAMION V NEDĚLI VPOLEDNE!!! TO JE ŠÍLENÝ... Převrácenej a blokující jako jheho kámoši KAŽDODENNĚ dopravu kde se dá!!! Kdy už někdso sa tímto druhem hazardu, blbýho frajerství a nezodpovědnosti zatočí ???!!! Všichni jsou z jejich "závodění" už NA PRÁŠKY !!!

Zobrazit celou diskusi