Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Matka pařila v klubech, děti doma žily ve špíně, chudobě a exkrementech!

Matka si užívala a její děti trpěly!
Matka si užívala a její děti trpěly!  (Autor: profimedia.cz)
Autor: INT, Monika Plachá, simao.k - 
2. dubna 2012
22:02

Krkavčí matku Lauru Palmerovou (26) čeká vězení. Zatímco si užívala života, její děti (3, 4 a 7) strádaly v obrovské chudobě a špíně. Naštěstí si toho všimli sousedé a britskou matku nahlásili policii. Zásah strážců zákona odhalil: Děti byly v děsivém stavu!

Laura Palmerová si chodila po klubech a čas trávila zkrášlováním sama sebe. Nechávala si prodlužovat vlasy a dělat gelové nehty. Značkové oblečení s luxusním make-upem byly samozřejmostí.

Podobný život vedou i miliony dalších matek po celém světě, tenhle příběh má však jedno velké ALE... Na Lauřin životní styl totiž výrazně doplácely její děti. Zatímco se matka vydávala do víru velkoměsta, trpěly hladem, žízní, žily zavřené v neuvěřitelně nuzných podmínkách.

Vše prasklo, když si sousedé všimli pobíhajících dětí na ulici, které byly v hrůzostrašném stavu. Běhaly nahé, podvyživené a špinavé od exkrementů... Když je policisté přivedli domů, zažili další šok! Děti bydlely v šíleném prostředí. Jejich pokoje připomínaly spíše špinavý brloh.

Jak se říká, život je otázkou priorit. Pro britskou matku bylo důležitější paření s kamarádkami, nyní nejspíš půjde na několik let do vězení.

lenka125 ( 30. srpna 2012 03:19 )

a coze ?je to byla matka ?tak malo komentaru?podivejte se jaky delate rozdily pred chvili sem cetla ze malem spadlo mongolni dite s okna co myslyte pribylo tam najednou tolik kometaru a vite co se tam pise jenom rasistycky narazky s mongolniho ditete to byl cigan a pak opice !!proc to tak musi bejt jak mile se jedna o byli lidi tak se tu uz nic nepise ?

budybad ( 3. dubna 2012 03:26 )

Takovym bez milosti a bez jejiho souhlasu podvazat vajecniky, v zajmu spolecnosti!!!

mutaky ( 3. dubna 2012 01:03 )

Ta je stejná jako lysohlávkova matka.

Zobrazit celou diskusi