Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Fejkova noční známost: Sexy kadeřnice Lucie!

Autor: Veronika Pukačová, Oldřich Tichý, lmk - 
11. listopadu 2011
05:00

Tajemná brunetka, která si po romantickém úterním večeru odvedla do svého bytu bývalého ombudsmana ČD Petra Fejka (47), už má jméno! Je to Lucie Klápšťová (31), kadeřnice z vyhlášeného pražského vlasového studia. Její vztah k Fejkovi je však stále zahalen mlhou. „Nebudu s vámi mluvit,“ řekla žena, když ji Blesk požádal o rozhovor. Nekomunikuje ani Fejk či jeho žena Martina (45).

Lucie v úterý večer s Petrem Fejkem povečeřela, pak si cestou koupili dvě láhve vína a skončili v jejím nuselském bytě. Co se za zdmi činžáku odehrávalo? „Dělejte, co umíte, a zjistěte si to,“ řekl sám Fejk. Blesk proto začal pátrat a Lucii včera objevil ve vlasovém studiu na pražských Vinohradech. O tom, že to není ledajaké holičství, svědčí fakt, že majitelka česala i na přehlídkách slavného módního návrháře Osmanyho Laffi - ty a jejíma rukama prošly například modelky Kateřina Stočesová, Petra Minářová či Helena Houdová.

A Lucie, která trvale bydlí v Železném Brodě, také zřejmě není žádná nešika. Vždyť před tímto studiem dělala v jiných vyhlášených salonech a na internetu si ji dámy vesměs chválí.

Jaké služby vnadná kadeřnice poskytla téměř holohlavému Fejkovi a jak byl spokojen? S redaktorkou Blesku o tom mluvit odmítla. „Nemám k tomu co říct, nechci s vámi o tom mluvit,“ řekla. O tom, proč manžel tráví večery s jinou, nechce hovořit ani Fejkova žena Martina (45), s níž má sedmnáctiletého Olivera a desetiletou Adélu. „Nebudu to komentovat, na shledanou,“ řekla Blesku do telefonu.

Obliba kdysi úspěšného ředitele pražské zoo prudce klesla poté, co Blesk zjistil, že jako ombudsman Českých drah bere 270 tisíc korun měsíčně. Když to prasklo, musel se pakovat. S sebou si ale odnesl devět měsíčních platů, tedy téměř 2,5 milionu korun.

katyna3 ( 11. listopadu 2011 11:26 )

 perla99...Tak ty teda perlíš a co čekáš na bulvárních stránkách že se bude psát?????? Tak na to neklikej a nelez sem!!!! Jdi si číst Mateřídoušku vole...to mi hlava nebere..

perla99 ( 11. listopadu 2011 10:27 )

Slídit za lidmi, špehovat je, to je naprostý hnus. A ještě obtěžovat telefonáty jejich okolí....divím se, že neběželi do školy za tím chlapcem!!! Co je na tom, že si jdou dva lidé posedět a popít? Známí, přátelé to dělají běžně. Dobře to udělal Kraus, když jim dal přes hubu, "novinářům" !

pandrhola ( 11. listopadu 2011 10:16 )

určitě, taková cizí prcinka není k zahození.

joudajoudovy ( 11. listopadu 2011 09:33 )

s rostoucim platem i pozici, roste i sex-appeal. Jen at si hoch zadovadi, byl zvykly na gorili smecku a tak ma velky deficit, ale na stribrnaka gorilaka Richarda nema. Ten si nemusi sve ego zvysovat funkcemi. On je samec od prirody!!!

gogo ( 11. listopadu 2011 08:57 )

V ZOO mu to slušelo víc....

Zobrazit celou diskusi