Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Syn (13) přišel do ložnice a zastřelil tátu vedle jeho snoubenky

Ilustrační foto - Třináctiletý chlapec svého otce nemilosrdně zastřelil
Ilustrační foto - Třináctiletý chlapec svého otce nemilosrdně zastřelil  (Autor: Archív)
Autor: INT, mivr - 
26. října 2011
21:04

Zatímco snoubenci v poklidu spali v domě ve Washingtonu, přikradl se do ložnice mužův syn a otce nemilosrdně zastřelil puškou. Když se žena, která měla v době vraždy špunty v uších a nic neslyšela, vzbudila, ležela vedle ní mrtvola její lásky.

Trojice se do domu nastahovala teprve nedávno. Žena je v šoku. Neměla ani tušení, co syn jejího snoubence zamýšlí udělat. Když chlapec tátu (†39) zastřelil puškou, zatímco jeho partnerka spala ve stejné posteli, vyšel ven, sedl si do auta a nastartoval.

Nikam ale neodjel. Když přijela policie, spolupracoval s ní. Bude souzen za vraždu druhého stupně. Vyšetřovatelé už mluvili i se školákovou matkou. Ani ona nedokázala vysvětlit, co dohnalo jejího syna k zabití otce.

matozita ( 28. října 2011 20:12 )

no ja by som najprv posadila na kreslo a vešala dospelych co zabijaju svoje deti..a potom ostatne.. ste dospelí ludia???keby ste pouzivali mozog tak by som tu nemusela citat take hovadiny.. pretoze vy teraz vsetci odsudzujete 13 rocneho chlapca. ktory mal pristup k zbrani a ktovie aky bol jeho psychycky stav .lebo deti si chovame my takto to potom aj dopadne.nechcem ho branit .ale nehnevajte sa .v tomto state sa deju brutalnejsie veci ..a to kazdy den ..nad ktorymi mi stojí hlava .takze ma uz neprekvapí ani to ze nejake 13 rocne decko zabije otca... najprv nech prestanu dospely zabijat deti .potom aj deti budu lepsie .... je to cele choré ..vsetko sa sirí kazdy den nejaka vrazda a deti sedia pri televizii s rodicmi a vsetko vidia .. ucia sa tak sa necudujteeee

Zobrazit celou diskusi