Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, déšť 21°C

Vraždy v ráji: Zabil svou ženu (†29) a dceru (†9), pak se oběsil

V karibském ráji Roman (†31)  štěstí pro sebe a svou rodinu štěstí nenašel. Kvůli finančním potížím zabil svou ženu (†29) i dceru (†9)
V karibském ráji Roman (†31) štěstí pro sebe a svou rodinu štěstí nenašel. Kvůli finančním potížím zabil svou ženu (†29) i dceru (†9)  (Autor: profimedia.cz)
Autor: INT, mivr, ljš - 
30. září 2011
13:12

Šplouchající moře, palmy, slunce... Počítačový expert Roman B. (†31) z Bavorska celý život snil o životě v karibském ráji. Koupil proto dům v Dominikánské republice, kde se rozhodl žít se svou ženou Rosemary (†29) a dcerou Natalií (†9). Romantika v ráji ale skončila tragédií - Roman vyvraždil celou svou rodinu a pak zabil i sebe.

Roman B. se nejprve vkradl do ložnice, kde spala jeho žena a začal ji škrtit. Proti svému manželovi neměla žena žádnou šanci. Stejným způsobem pak zavraždil i svou spící dcerku. Po té otravil i všechny jejich domácí mazlíčky - dvě kočky a psa. Ty pak položil do postele vedle mrtvé holčičky.

Až o den později se oběsil v koupelně svého domu. Zanechal po sobě jen dopis na rozloučenou, ve kterém napsal: "Je mi to moc líto, chtěl jsem ukončit náš špatný život."

Podle vyšetřovatelů propadl muž zoufalství, protože se rodina dostala do velkých finančních potíží. Patrně ve svém psychickém stavu neviděl jiné řešení.

marie60 ( 30. září 2011 13:36 )

Tady vidíte, že i ve světě hrabe kdekomu.

Zobrazit celou diskusi