Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

19letá matka zabila své novorozené dítě!

Policie zadržela 19letou ženu, která je podezřelá z vraždy svého narozeného dítěte - ilustrační foto
Policie zadržela 19letou ženu, která je podezřelá z vraždy svého narozeného dítěte - ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ČTK, šim - 
24. září 2011
16:25

Co může vést matku k tomu, že zabije své právě narozené dítě. To budou zkoumat psychitatři i policisté u 19leté rodičky z Táborska, která dala svému dítěti život a po pár hodinách mu ho zase vzala.

Policisté ženu zadrželi v sobotu odpoledne. Žena podle nich zavraždila své dítě. Po narození žilo jen několik hodin.

Mrtvé novorozeně nalezli kriminalisté dopoledne poblíž místa, kde mladá žena v posledních dnech bydlela. "Žena těhotenství před svými příbuznými patrně tajila," uvedla Holická. Policisté ještě zcela nevyloučili verzi, že matka své dítě nezabila sama.

"Kriminalisté také stále pracují s variantou, že žena měla komplice," řekla mluvčí.
Devatenáctiletá matka dítěte pobývala v poslední době u svých známých, kde s největší pravděpodobností také porodila. Policisté zatím vyšetřují, kdy dítě přišlo na svět.

"Nevíme, jestli se tak stalo v pátek večer, nebo až v sobotu ráno. Více informací budeme mít až po pitvě," řekla Holická. Dodala, že s ohledem na věk zemřelého dítě policisté zatím nebudou zveřejňovat další podrobnosti případu. Devatenáctiletá žena je v péči lékařů.

franki ( 29. září 2011 23:28 )

je to jdnoduché...takhle ta buchta sice zabila děcko, ale vlastní a vím že kdybych ji potkal na ulici tak si mě ani nevšimne.....což se určitě o cigánech říct nedá....celkově mě cigáni vadí rozhodně víc než matky které zabijí svoje děti....tak asi proto budu spiš řešit problém s cigánama kterej už je to nějakou dobu než nějakou poblázněnou buchtu, která se mě netýká a vubec je to už uzavřená věc....co vic bys tu chtěl ještě probirat?

franki ( 29. září 2011 23:22 )

po pravdě řečeno kdybych se měl narodit jako cigán, tak to bych fakt radši zdechnul hned po porodu

ales1 ( 25. září 2011 14:50 )

laktační psychoza nevzniká takto krátce po porodu, ale na vině bude spíš její rodina, kdoví, proč se tak bála normálně porodit. No a taky okolí, všechny ty rejpavé báby.

inkanela ( 25. září 2011 13:24 )

co to je zas za zrůdu doufám že to eště svedou na laktační psychozu!!! tu už tady má každá kriminálnice že? a kde má zastání ten nevinný malý drobeček??? a vůbec malé děti...co se týče romů, no můžou nás štvát tím jaký jsou nepřizpůsobivý a nevychovaný....ale ikdyž třeba žijou ve špíně, nezabijou kvůli tomu svý děti, jo utečou třeba od toho, ale tohle co dělaji dneska bílý ženský..fakt hnus, nemám pro ní omluvu...a ty psychologové a psychiatři se jen vyživujou na těch co by měli sedět v kriminálu viz pedouši

cesilko ( 25. září 2011 13:15 )

proc ho neda k adopci? tolik lidi se o miminko pokousi a nic? kdo ji dal vubec pravo mu vzit zivot? jak muze nekdo takhle znicit ten nejkrasnejsi dar?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání