Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tragický konec zakázené lásky: Milenci se utopili v kanále

Autor: INT, ljš - 
27. října 2011
15:57

On byl muslim, ona nevěřící, a přesto se milovali. Rodiče jejich lásce nepřáli, o to však bylo jejich pouto silnější. Jejich životy vyhasly společně v rozvodněném korytu kanálu za záhadných okolností, které policie prošetřuje jako "tragickou nehodu".

Osmnáctiletý Fayz Uddin pocházející z početné bangladéžské komunity žijící v britském Smethwicku nedaleko Birminghamu musel o svou lásku velmi bojovat. O rok mladší Sara Rylance byla pro jeho muslimskou rodinu, jakožto nevěřící, naprosto nepřijatelná. "Miluji tě, babyz," napsala na Facebook svého milého krátce před tragickou událostí.

Oba milenci byli naposledy viděni, jak pozorují ohňostroj na oslavách hinduistického svátku světla. Předpokládá se, že se po oslavách vydali na procházku a za neznámých okolností pravděpodobně Fayz spadl jako první do koryta plného vody a Sara, která chtěla svou lásku zachránit, skočila za ním.

Britská policie odmítla poskytnout médiím jakékoli informace o případu. Není tedy zatím jasné, zda někdo nehodě přihlížel a kdo zavolal zachranáře. Oba teenageři byli po jejich příjezdu rychle z vody vytaženi a převezeni do nemocnice, ale už se je nepodařilo oživit.

"Tvá smrt přišla tak náhle. Jsme na tebe tak pyšní, že jsi byla tak statečná a pokusila ses zachránit toho, koho miluješ. Chtělo to velkou sílu a odvahu. Všichni tě milujeme a nezapomeneme na tebe," napsali Sařini kamarádi na facebookovou stránku, kterou založili k uctění jejich památky.

konica ( 27. října 2011 21:11 )

PITKINE TAKOVYCH DEBILU JAKO JSI TY JE TU TAKY DOST...A NIC S TIM NEUDĚLÁME

husqarnowicz ( 27. října 2011 20:18 )

Taky se nad tím pozastavuju. Náboženství jsou středověké přežitky a jak vidno,způsobují stále problémy.

oli87 ( 27. října 2011 19:10 )

kretene

Digitt ( 27. října 2011 18:59 )

Nějak mi jich není líto.Ona špína on dobytek.

e.44 ( 27. října 2011 17:07 )

Škoda by jich byla i kdyby nebyli hezcí

Zobrazit celou diskusi