Vasta, pravým jménem Anneka Di Lorenzo, si užívala v 70. letech život celebrity. V roce 1975 se stala nejkrásnější modelkou pánského magazínu Penthouse. Její filmová kariéra vyvrcholila, když si o pět let později zahrála v hororu Briana de Palmy Oblečen na zabíjení.

Sex provázel celý její život i kariéru. V roce 1990 zažalovala vydavatele magazínu Penthouse za sexuální obtěžování. Bob Guccione (79), se kterým chodila, ji donutil k sexu s jeho dvěma obchodními společníky. Soud vyhrála a přišla si tak na 4 miliony dolarů.

Tělo Anneky našli na pláži rekreační běžci. Její auto bylo zaparkované na nedaleké vyhlídce. „Hlavní nezodpovězenou otázkou je, jak se dostala z vozidla do vody,“ řekla policistka Rachel McGranaghan, která případ vyšetřuje.

„Víme, že zemřela ve vodě, nevíme však jak,“ dodala. Policie prošetřuje možnost sebevraždy, Anneka byla rozvedená a poslední dobou bez práce. To ale její rodina odmítá. Příbuzní tvrdí, že byla velmi citlivá, napadnutelná a že jí ublížil někdo, koho potkala na Silvestra…

Fotogalerie
3 fotografie