Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Šílený střelec (30) chodil po vsi a pálil ze samopalu

Ilustrační foto. Policisté na Slovensku své velké zbraně zapomínají na neobvyklých místech
Ilustrační foto. Policisté na Slovensku své velké zbraně zapomínají na neobvyklých místech  (Autor: profimedia.cz)
Autor: INT, zuf - 
19. září 2011
10:57

Chvíle plné strachu o život mají za sebou obyvatelé slovenské vesnice Rybany. Místní Martin P. (30) spolu s kamarády obcházel ves a náhodně střílel ze samopalu! Muž si podle všeho hrál na šíleného střelce z Devínské nové vsi Ľubomíra Harmana, který loni zastřelil osm lidí.

Lidé v panice utíkali a schovávali se v  nejbližších domech. Policii z obvodního oddělení v Bánovcích nad Bebravou trvalo jen několik minut, než na místo dorazili a střelce zpacifikovali.

Podle informací slovenské televize Joj muž připomínal šíleného střelce Harmana (†48), který v Bratislavě vloni na podzim zavraždil osm lidí a nakonec obrátil zbraň proti sobě. Stejně jako on měl i rybánský střelec Martin P. (30) na uších sluchátka, v ruce samopal a neodhadnutelně střílel po svém okolí.

V tomto případě naštěstí nebyl nikdo ani zraněn. Martin P. (30) s kamarády si pravděpodobně jen chtěli zahrát ve vlastním akčním filmu. Samopal, ze kterého muž střílel, byl totiž jen cvičnou zbraní. Ta je však od originálu k nerozeznání.

marie60 ( 19. září 2011 11:16 )

 Některým lidem nadobro hrabe !!! Aby se tohle nakonec neuchytlo i u nás.Taky zde máme hodně raplíků, kteří by toho byli schopní.

roval ( 19. září 2011 11:01 )

Měli ho, blba, zastřelit.

Zobrazit celou diskusi