Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Otec uškrtil dceru (†29) při sexu na hřbitově

Autor: cas.sk, zuf - 
20. září 2011
15:29

Drama jako vystřižené ze scénáře filmového hororu se odehrálo letos v červenci na Slovensku. Růžena (†29) se vracela od kamarádky, když ji na hřbitově přepadl vlastní otec (56), znásilnil ji a při styku uškrtil. Poté vykopal mělký hrob a tělo dcery zakopal. Vše sledovala navíc i otcova družka, která nyní vypověděla, že zavražděná čekala s vlastním otcem dítě!

Růžena Pintnerová (†29) byla matka dvou dětí (8,9). Ze svého domu v Podhájské odešla 21. července ve 21 hodin doprovodit svou kamarádku, která u ní byla na návštěvě. Od té doby se nikomu neozvala a naposledy ji viděli u místního hřbitova. Právě tady policisté vykopali její tělo v ilegálním hrobě.

Policejní vyšetřovatel obvinil z vraždy Růženy jejího otce Jaroslava (56). který se policii nakonec k činu přiznal. Jeho družka Helena (42), která byla při činu i při přenášení mrtvoly, vypověděla pro slovenský Nový čas podrobnosti o hrůze, která se osudný červencový den na hřbitově odehrála.

"Slyšela jsem, jak Růžena od hřbitova volá o pomoc," popisuje Helena Turzová. "Viděla jsem, jak s ní její otec souloží a drží ji za ústa. Natahovala ke mně ruku, snažila jsem se jí pomoct, ale už bylo asi pozdě," dodává. "Když se na ní uspokojil poprvé, řekl, že chce ještě jednou. To už se Růžena nehýbala, ale ani to ho nedokázalo zastavit," vypráví družka zvráceného otce. "Ještě volal, ať se k nim přidám do trojky," uzavírá svou strašnou výpověď.

Podle jejích slov nedošlo k incestu mezi otcem a dcerou poprvé. Růžena totiž byla se svým otcem těhotná, asi ve druhém měsíci. Ani to mu nezabránilo v tom, aby ji uškrtil a poté pohřbil. Po měsíci podle výpovědi své družky tělo vykopal a přemístil tam, kde jej nakonec našla policie.

"Doma se tvářil, jako by se nic nestalo. Jejím dětem se díval do očí," kroutí nechápavě hlavou přítel zavražděné Štefan Paprčák (35).

"Policie obvinila Jaroslava P. z obzvlášť závažného činu vraždy, za který mu hrozí vězení na 20 - 25 let. Jeho družka zatím obviněná nebyla, míru jejího zavinění prokáže až další vyšetřování," uvedla Renata Čuháková, nitranská policejní mluvčí, pro slovenský Nový čas.


dejva656dejva656 ( 13. prosince 2011 22:06 )

no to je sila teda hnusssss vlastni otec to rikam porad cigan at je smradlavej spinavej to je jedno ale tohleto by vzivote neudelal ale to se neda rict o tech tz,normalnich hnussssss

vivienne ( 21. září 2011 12:01 )

Chválabohu, že mí rodiče i rodina byli a jsou v pořádku. Já si to vůbec neumím představit. Otec zaslouší nejtvrdší trest a před tím vykastrovat bez uspání!H...l jeden! Jeho družka musí být asi dementní, v nejlepším byla hodně opilá nebo zfetovaná než ji to zapálilo. Pravděpodobně byla na jeho zvrhlosti zvyklá. Příšerné. Chudák holka, zřejmě trpěla celý život. Co jsme to za lidi??? (někteří)

12356 ( 21. září 2011 11:45 )

Obvykle je mne jedno co kdo pise, kazdy je sam za sebe zodpovedny, ale jedno opravdu nepochopim, ty ubohe a primitivni nacionalisticke kecy, bezte s nema do hajzlu

12356 ( 21. září 2011 11:39 )

Je mne hrozne lito te zeny, co asi za hrozny zivot mela se svym otcem. A souhlas s Dobrotcinym komentarem, ze ji utrpeni kouka z oci.

dobrotka ( 21. září 2011 03:08 )

Z te fotky a z tech oci jde hrozny smutek. Utrpeni ji kouka z oci. Chudak mlada zena

Zobrazit celou diskusi