Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno, déšť 21°C

Se samopalem vtrhl do obchodního centra, 4 mrtví!

Ilustrační foto. Muž vyrazil do obchodního centra a postřelil nejméně 20 lidí! Pak obrátil zbraň proti sobě
Ilustrační foto. Muž vyrazil do obchodního centra a postřelil nejméně 20 lidí! Pak obrátil zbraň proti sobě  (Autor: Blesk)
Autor: evak, ČTK - 
9. dubna 2011
15:21

V Nizozemsku už se podruhé za tento měsíc střílelo na veřejném prostranství. I teď to odnesli obyčejní lidé. Proč střelec, který obrátil zbraň i proti sobě, střílel, se zatím neví.

Čtyři lidé zahynuli a šestnáct jich utrpělo zranění při dnešní střelbě v nákupním středisku v nizozemském městě Alphen aan de Rijn na západě země. Mezi mrtvými byl i samotný střelec, který spáchal po hrůzném činu sebevraždu,

Zatím se neví, proč střelec chladnokrevně střílel. Svědkové vypověděli, že slyšeli asi 30 výstřelů a viděli větší střelnou zbraň. To by mohlo znamenat, že střelec měl samopal. Útočníkovi bylo asi 25 let, na sobě měl maskáčové kalhoty a koženou bundu. Úřady potvrdily, že jednal sám.

Město Alphen aan de Rijn zhruba 20 kilometrů jihozápadně od Amsterodamu, zažilo střelbu již podruhé za tento měsíc. Druhého dubna při přestřelce zemřeli dva lidé a dva další utrpěli zranění.

cocococo ( 10. dubna 2011 07:42 )

Strelec ""mel patrne samopal"".Svedci videli vetsi zbran. Samopal po cesku---Utocna samonabijeci(automaticka) puska.To je spravny nazev.I v USA zakazana zbran.Musi byt predelana na jednotlive rany.Ten strelec byl patrne magor,kdyz mel takovou zbran a zastrelil v uzavrenem prostoru 4 lidi a 16 zranil.A nebo v tom krame skoro nikdo nebyl.Nebo strilet neumel. Strilet s takovou zbrani v krame ,tak tech mrtvejch musi bejt minimalne o jeden rad vyse a kram by majitel nepoznal.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání