Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Slovenka o chorvatských celnících: Sahali mi do rozkroku

Autor: Nový Čas, šiš, vk - 
22. července 2011
11:07

Server Blesk.cz a deník Blesk tento týden informoval o případech Čechů, kteří jsou ponižováni a šikanováni chorvatskými celníky. Jak se zdá, stále častější problémy s nimi mají i Slováci.

„Vysvlékli nás donaha a v rukavicích nám kontrolovali pohlavní orgány,“ popsala chování Chorvatů studentka Erika (20) z Trnavy, se kterou se včera spojil slovenský deník Nový Čas. Dalším dívkám ve skupině pak celníci na slovinsko-chorvatské hranici oznámili, že pokud je jedna z nich „nevykouří“, nepustí je k moři.

Chtěli orální sex

Celníci na slovinsko-chorvátském hraničním přechodu vůz mladých lidí odstavili. "Hned se ptali na drogy, když je prý hned neukážeme, rozeberou nám celé auto a nepustí nás dál," popsala praktiky celníků Erika. Mladí Slováci se snažili vysvětlit, že drogy nevezou. "Začali stupňovat agresivitu a vzali nás do budovy celnice, tam nám přikázali, ať se svlékneme do naha."

Když tam stály dívky nahé, tak jim celník řekl, že když je "vykouří", tak je pustí dál. "Strašně jsem se bála a netušila, zda to myslí vážně. Pak si vzali rukavice a prohlíželi nám vagíny," tvrdí mladá Slovenka, která se cítila neskutečně poníženě.

Rodiče dívek, které jsou už v bezpečí doma, ihned kontaktovali slovenskou ambasádu v Chorvatsku, která případ objasňuje. Chorvatští celníci jakýkoliv incident popírají...

stiffler1 ( 21. srpna 2011 12:02 )

Je to balkán a zastavil se tam čas. Civilizaci nikdy ty komunisti neznali. Nechápu jak tam může ještě někdo jezdit.

arne127 ( 1. srpna 2011 12:08 )

Máte sedět na zadku doma ale to nejde neboť byste v práci si neměli co povídat a bože co by řekli sousedi že ano jste pouhý chudáci kteří si myslí že jsou in a přitom mají holý zadek patří vám to všem a ještě by to chtělo přitvrdit

edka ( 25. července 2011 20:26 )

Teď o víkendu se z Chorvatska vrátili známí a stejně jako my na začátku července (v popisovaných inkriminovaných datech) neměli vůbec žádný problém. Celníci naprosto v pohodě, Chorvati jen mávali a pasy vidět nechtěli, na cestě tam stavěli dle známých 1 VV Golf a 1 Audinku, jen chtěli otevřít kufr, mrkli a bylo. Na zpět Chorvati vůbec nikoho nekontrolovali, sem tam stavěli Slovinci, ale opět podobný vzorek vozidel. Prý tam bylo odstaveno pár polských a 1 slovenská SPZ, ale zase jen koukli do kufru. Volala jsem i známým v Chorvatsku, kteří jsou z toho docela udivení a shodli jsme se na tom, že bude-li tenhle nefér hon pokračovat, těžko můžeme od domorodců očekávat, že by se vůči nám nějakou přízní roztrhli. Fakt nerozumím tomu, komu dělá dobře těma smyšlenejma článkama lidi takhle mást a strašit...

stip ( 23. července 2011 17:45 )

Ahoj, určitě pak dej vědět, taky se chystám s přítelkyní a nerad bych se něčeho takového dočkal. Otevřít kufr není problém ale osobní prohlídka s průzkumem genitálii je trochu moc? Snad nemohou mít právo někoho vysléci do naha?

stip ( 23. července 2011 16:12 )

Ty jestli máš přítelkyni tak ji lituji.

Zobrazit celou diskusi