Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Utrpení českých dívek v domě sériových vrahů

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: INT, ap - 
15. července 2011
14:57

Znásilňování, věznění a nucení k prostituci zažilo přes 40 dívek, včetně mladých Češek, v domě hrůzy ve Velké Británii. Obchodníci s lidským masem svůj byznys přitom provozovali na místě, kde v roce 1971 začali své řádění sérioví vrazi Rosemary a Frederick Westovi.

Gang, který vedli lidé z Česka, po sedmiměsíčním vyšetřování rozprášil slavný Scotland Yard ve spolupráci s českou policií. Skupinu obchodníků s bílým masem vedla dvaapadesátiletá žena a její osmadvacetiletý syn. Žena patří mezi tři lidi, které zatkla britská policie v Londýně a Gloucesteru. Jejího syna a další dva muže pak zatkla česká policie v Liberci.

Nuceny k prostituci v místech, kde umírala holčička

Podle britského serveru The Sun se agenti Scotland Yardu domnívají, že k prostituci bylo přinuceno přes 40 žen, z nichž některým bylo pouhých 18 let. Na ostrovy byly vylákány slibem práce či vidinou finanční odměny za fingovaný sňatek.

Po příjezdu je však čekalo jenom zneužívání a ponížení. Byly přinuceny k prostituci a ty které se vzpínaly, byly opakovaně znásilňovány. Policie zahájila vyšetřování poté, co se jedné z dívek podařilo z uprchnout. Každá z dívek přitom gangu vydělávala týdně až 85 tisíc korun.

Dům ve kterém byly dívky zneužívány je přitom pro Brity synonymem hrůzy. V roce 1971 v něm manželé Rosemary a Frederick Westovi zavraždili mužovu nevlastní dceru Charmaine (†8). Ve svém hrůzném, řádění pak pokračovali dalších čtrnáct let, když v jiném domě zavraždili dalších jedenáct osob.

spajka ( 15. července 2011 23:16 )

Vyprošuji si,aby Blesk psal pravdu a nepřikrašloval si informace.Rom není Čech,ale pouze Rom s českým občanstvím - a to je podstatný rozdíl. Doufám,že tito povedení "podnikatelé" dostanou hodně hodně vysoký trest.

jahodove_ticho ( 15. července 2011 22:43 )

o tý rodině řezníků a teda soda..ten druhej barák radši zbourali a nechali z něho takovej pamatník s parčíkem, protože tolik těl na m2 neni ani na hřbitově...

jahodove_ticho ( 15. července 2011 21:22 )

nhééé to je dyskrymynáááce ty gadžeee

husqarnowicz ( 15. července 2011 17:21 )

Proč nenapíšou pravdu? Že ten obchod s bílým masem nevedli Češi, ale cikorky s českým občanstvím? Asi mají bobky jak tam,tak tady..

teufel ( 15. července 2011 15:13 )

neumřela jen jedna holčička,ale daleko více žen.

Zobrazit celou diskusi