Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Oblačno, bouřka 21°C

Mona (15) našla lásku na Facebooku, stala se prostitutkou, teď se pohřešuje!

Mona byla závislá na sociálních sítích. Tuhle fotku si vyvěsila na internet
Mona byla závislá na sociálních sítích. Tuhle fotku si vyvěsila na internet  (Autor: Facebook)
Autor: INT, mivrk - 
12. srpna 2011
19:45

Patnáctiletá školačka Mona z Německa propadla sociálním sítím na internetu. Na Facebooku se pak i zamilovala. Okouzlující muž (25) byl ale takzvaný loverboy, který shání dívky na internetu a láká je k prostituci, na což Mona přistoupila. Její matka to zjistila, ale zabránit jí v tom nedokázala. Děvče se teď pohřešuje.

Mona z malého města v německém Šlesvicku-Holštýnsku žila se svou matkou na koňské farmě. Před pár měsíci ale propadla internetu a sociálním sítím. "Byla na internet úplně fixována," řekla její matka. Trávila hodiny u notebooku a chatovala.

Pak se na Facebooku seznámila s pětadvacetiletým, podle jejích slov šarmantním Pákistáncem. Zamilovala se a byla z něj úplně nadšená. Jenže okouzlující muž jí zatajil, že se živí jako loverboy. Takoví muži shánějí na internetu dívky a snaží se je prodat k prostituci.

Papírek s ceníkem sexuálních služeb

17. května řekla Mona matce, že jde ke kamarádce a už se nevrátila. Matka se šla podívat do jejího pokoje, jestli tam nenajde nějakou stopu, kde by mohla dívka být. Na stole objevila na papírku ceník sexuálních služeb!

Zalarmovala policii a organizaci Stop loverboys, která se snaží zabránit fungování obchodu s mladými děvčaty. Policie následně na internetu objevila stránku nabízející sex, na níž byla Mona v provokativní póze. Její matka byla v šoku.

Zjistilo se, že školačka dělá prostituci v bytě, který vlastnil už několikrát trestaný Němec, v Hannoveru. Matka ji odvezla na dětskou psychiatrii, ale z kliniky dívka utekl a už devět dní se pohřešuje. Není jasné, jestli se vrátila k prostituci. Policie se případem dále zabývá.

jtabp ( 14. srpna 2011 20:09 )

holt vs. hold...

brekekesalami ( 12. srpna 2011 21:10 )

máš zájem? Já ti dám zadarmo

sosacek ( 12. srpna 2011 20:38 )

A nemohla by redakce zveřejnit i ten ceník sex.služeb dotyčné?

Zobrazit celou diskusi