Smíchem sice dostal do varu celou porotu, ale protože nepředvedl žádný zpěv, byl převelen do Hvězdné pěchoty. „Zpívat nebudu, raději se budu smát,“ řekl mladík a do tečky předsevzetí na castingu splnil.

Kdyby však pěchotu vyhrál, na pódiu SuperStar by se objevit nemohl. Má teď totiž velké potíže se zákonem. „Je v nápravně výchovném zařízení za prodej drog a za organizování prostituce dvanácti- a třináctiletých děvčat. Holky nafetovali pervitinem a nutili k prostituci,“ uvedl slovenský server.

Telefon za něj zvedá někdo jiný

Vyšetřování případu ještě není u konce. Blesk se chtěl spojit i se šestnáctiletým soutěžícím. Jenže telefon zvedl někdo jiný. „Nedám vám ho k telefonu,“ řekl podle hlasu starší člověk, který se odmítl představit. Na otázku, zda je zpěvák doma, nebo v zařízení, odpověděl zvýšeným hlasem: „Co je vám do toho? Proč lezete do soukromí?“ To, jestli je hvězdička SuperStar v nápravném zařízení, nepotvrdil, ale ani nepopřel.

Podle jeho roztřeseného a naštvaného hlasu to vypadalo spíš na to, že kluk rozhodně doma není. Vždyť proč by pubertálnímu mladíkovi zvedal telefon někdo jiný? „Nevěděli jsme o tom a nebyl důvod ho kontaktovat,“ řekla koordinátorka projektu Lucie Juráčková.

Fotogalerie
7 fotografií