Tině originální dárek, v podobě setkání se svým idolem, darovala její manažerka Andrea Práznovská. Idolem ale nebyla myšlena žádná celebrita, ale slovenská farmářka Martina alias Kleopatra z Turca. Zpěvačka přijala vypečený dárek se smíchem a udělala si z něj recesi. Natočila vtipné video ze setkání, které si pak vyvěsila na své stránky na Facebook. O takové narozeninové překvapení nemohla své fanoušky ochudit.

"Začněme tím, že jsem měla včera narozeniny.. a dostala jsem takový dárek, který musíte zažít se mnou, bude se vám to líbit," řekla Tina v úvodu videa. Pak dodala, že o šokující překvapení se postarala její manažerka. Ta Tině setkání zorganizovala. "Mně se to strašně líbilo a já jsem úplně v p**i z toho," přiznala Tina bezprostřední pocity na kameru, když vcházela do restaurace, kde už čekala účastnice farmářské show.

"Zdravím tě. Velmi pěkně tě vítám. Já jsem jakože tvůj dárek," přála Tině farmářka Martina a při tom jí objala a políbila na tvář. Moderátorka Česko Slovenské SuperStar gratulace ochotně přijala a vtipně dodala: "Dnešní den je asi nejkrásnější den v mém životě."

Fotogalerie
9 fotografií