Rytmus se svou manažerkou Andie, jak se jí ve slovenském showbyznysu přezdívá, žije už několik let. Dohromady je dala zpěvačka Tina v době, kdy ještě Patrik pracoval jako krupiér v casinu, ale se svou kapelou Kontrafakt už měl první desku na trhu.

"Nebyla to láska na první pohled. Bylo to o sbližování, kdy jsme se poznávali a sbližovali. Zjistil, že nejsem jen nějaká fanynka, která ho zbožně obdivuje, ale ženská, která umí pracovat," svěřila se před lety serveru pluska.sk Práznovská.

Video
Video se připravuje ...

Rytmus ve videoklipu se svojí přítelkyní Youtube.com

Je super, že si Andrea postupně zvykla na to, že její milenec má davy obdivovatelek, které jsou ochotné mu vlézt až do postele. "Určitě mi víc vyhovovalo, když byl Patrik neznámý kluk a mohli jsme si chodit, kam jsme chtěli. Dnes vyjdeme z kina a na něj se vrhne ječící parta holek. A to nemluvím o tom, že ráno ve svém mobilu najdu třicet esemesek, co kde a s kým Patrik dělal. Naštěstí jsem si rychle zvykla, takže vše řeším v klidu," tvrdí Andrea.

Sympatická manažerka si dokonce zahrála v jednom klipu svého kluka a jeho kolegy N16. A to v klipu Nech vidia, kde se okolo něj v krátkém tričku a bokových těsných kalhotách, vlnila jako liána.

Páreček si společně v roce 2008 pořídil vzdušný bungalov nedaleko Piešťan, kde se Rytmus narodil.

850340:gallery:true:true

Fotogalerie
5 fotografií