Zazpívat před porotu přišel soutěžící Marek, který si u svého vystoupení podvědomě sahal mezi nohy. Porota se toho hned chytla a jako první na nemístné dotyky upozornil Habera. „To, jak ses chytal za kulky, sem vůbec nepatří. Musím říct, že jsi dokonalý průser,“ zhodnotil Marka Habera.

Rytmus jako by při tomhle vystoupení ožil a rozsvítily se mu oči. „Tohle dělám i já. Taky se chytám za vejce,“ přiznal porotce a hned to i názorně předvedl. „Dělám to, když rapuji, protože nevím co s rukou a chci něco držet,“ řekl Rytmus.

Soutěžící se nenechal šikanovat

Povídání o kulkách ho nastartovalo a pokračoval v tom dál. Když na scénu nastoupil Milan Hladík a začal zpívat se zavřenýma očima a se sluchátky v uších, raper to hned využil. Stoupnul si před něho a kroužil mu jazykem před obličejem. Když Milan otevřel oči, nechápal, co se děje. „To máš za to, že zpíváš poslepu. Víš, co všechno jsem si tam ještě dělal?“ vybalil na soutěžícího.

V sestřihu, který Nova odvysílá v pondělí, soutěžící nešetřil ani slovně. „Tančíš, jak kdybys dneska ještě nes*al,“ řekl jednomu ze zpívajících porotce. Ten mu ale pohotově odpověděl: „S*al jsem dneska ráno.“

Fotogalerie
6 fotografií