Tentokrát Tina neměla žádné nevkusné, řešením stylově protichůdné a kontroverzním dekoltem dráždící minišatičky. Ani svítivě bílé holínky. Byla naopak vyladěna v černé s béžovými akcenty. Ovšem nesmyslný důraz na její nespornou erotičnost, až primitivní útok na tzv. mužskou první signální, zůstává. A zdá se mi zcela zbytečný, neboť u tak exotické a vnadné ženy vždycky platí, že méně bude víc.

Výrazné, akcentem leopardího potisku vyšperkované sáčko je samo o sobě nosné, žensky dráždivé. Proto už nemuselo mít tak eroticky vyzývavý spodek v podobě obepnutých legín s krátkým topem těsně pod rozkrok. Navíc umocněný semišovými šněrovacími kozačkami na jehle, jež dráždivou eleganci kalí až přílišnou vyzývavostí.

Podívaná jistě, ale...

Když už, tak měl být top Tiny o dlaň delší. A ještě lepší variantou by bylo jej vynechat a legíny nahradit úzkými kalhotami s vysokým pasem a nohavicemi nad kotníky s rozparkem. A místo kozaček obout lodičky na vyšší podešvi a vysokém podpatku... Takhle je to zas o něco větší cirkus než musí v showbyznysu být.

Každopádně i tak dopadl druhý outfit Tiny lépe než ten první. Nicméně, jak bylo řečeno, je lacině prvoplánový. Možná se stylisti snažili vytvořit jakýsi symbolický look pro nadějné SuperStar. A moderátoři mají být vzorem. Nejspíš tak něco.

P.S.: Když už jsme u moderátorů – ani druhý z dvojice, v SuperStar zabydlený Leoš Mareš tentokrát nedopadl nejlépe. I tady scházel cit pro jeho typ. Značková mikina s homeless rubovými švy, kalhoty s cargo kapsami, skleněný medvídek na krku... Nic proti tomu, ale Leoš se pro takový look nehodí. Soukat si kalhoty do vysokých bot je sice módní prvek, ale jemu nesedí. Snaha jistě byla, ale v Marešově podání je taková image k neuvěření.

Fotogalerie
6 fotografií