Slovenský rapper Patrik „Rytmus“ Vrbovský má očividně úplně jiný vkus než jeho kolegové Zeťová, Osvaldová, Habera. Když se jim totiž výkon nějaké soutěžícího líbí a pějí na něj ódy, Rytmus nekompromisně řekne, že to bylo hodné výstupu v kabaretu či že ho to nudilo.

Jak mají potom diváci hlasovat, když je rapper svými hodnoceními takto mate? Rytmus by se možná měl zamyslet, co říká, protože by mu také mohlo hrozit, že o křeslo porotce přijde, jako o něj přišla porotkyně Alena Šeredová v soutěži Talentmania.

Podle Slováků je vše v pořádku

A Rytmus nekritizuje jen pěvecké výkony, ale i styl a výběr písní soutěžících semifinálových kol. Jeho kolegové se na něj už několikrát podívali, jako by se ho ptali: „Myslíš to vážně? Nesedíš si na uších a nemáš klapky na očích?“ Srandu už si z něho občas dělal i moderátor soutěže Leoš Mareš.

Mluvčí slovenské televize Markíza Oľga Dúbravská ale vyhazov Rytmuse, jak zjistil slovenský deník Nový čas, popírá: „Každý porotce má právo vyjádřit svůj názor, který nemusí být shodný s většinou. S výběrem poroty jsme maximálně spokojení, stejně tak s moderátory a nemáme důvod uvažovat o změně.“

Podle pravidel SuperStar je však výměna poroty možná. „Musely by to být vážné okolnosti, aby došlo k výměně porotců. Například zdravotní problémy či vážné překročení mravních kodexů, které je neslučitelné s vysíláním,“ vysvětlila Andrea Gavačová, ředitelka prodeje formátů společnosti Freemantle Media, který vlastní licenci SuperStar. Jak se k chování Rytmuse staví televize Nova, se zatím nepodařilo zjistit.

Gabriela Gunčíková u Rytmuse nepochodila
Autor: archiv TV Nova

Jak Rytmus kritizoval soutěžící

Hodnocení Gabriely Gunčíkové

Osvaldová: Písničku jste si vybrala velmi dobře. Úplně se hodí k vašemu hlasu.

Rytmus: S touto písničkou bych vůbec nešel ven, protože lidi potřebují moderního zpěváka.

Hodnocení Jany Karasové

Zeťová: Zazpívala jsi to skutečně krásně.

Rytmus: Zpěv hodnotím jako takový lepší průměr. Mám rád Aliciu Keys. Když porovnám tebe a jí, ona je 100 %, ty 8 %.

Monika Povýšilová patří podle Rytmuse do baru
Autor: archiv TV Nova

Hodnocení Moniky Povýšilové

Osvaldová: Takto dobře a kvalitně zazpívaná věc je obohacující, je to přínos.

Rytmus: Cítil jsem se místy jako v nějakém baru. Bylo to taková ukolébavka, což si myslím, že do této soutěže nepatří.


Jak vnímáte hodnocení Rytmuse vy, čtenáři Blesk.cz? Myslíte si, že je jeho hodnocení objektivní, nebo že si spíše libuje v pozici "proti všem"? Diskutujte pod článkem.

Fotogalerie
9 fotografií