„S Tinou jsme si opravdu sedli, máme se rádi a stali se z nás kamarádi,“ přiznal Blesku Mareš. Minulé pondělí sám od sebe vlepil Leoš Tině pusu a tím to vše začalo. Během uplynulých víkendových semifi nálových kol ani jeden s projevováním náklonnosti nešetřil. Polibky a vzájemné objímání nebraly konce.

„Tina je hrozně milá a bezprostřední, mám obrovskou výhodu, že pracuju s nejlépe zpívající moderátorkou na světě,“ vychvaloval moderátor svou kolegyni. „Do ničeho se nemusíme nutit, navzájem si pomáháme, abychom odvedli dobrou práci,“ dodal Mareš, který má Tinu natolik rád, že ji chce mít i neustále na očích.

Fotku se zpěvačkou má na přívěsku s klíči od auta, hned vedle té se svojí přítelkyní Hankou Svobodovu (22). Leoš se v moderátorském duu s Tinou projevuje jako velký milovník, což je velmi neobvyklé. V první řadě pěvecké soutěže mezi ním a ostřílenou Adelou Banášovou (30) panovala spíše rivalita.

„Možná je to tím, že Adela je strašně zkušená, kdežto pro Tinu jako pro moderátorku je to první zkušenost a cítí se jako soutěžící,“ vysvětloval Mareš svůj rozdílný vztah ke své bývalé a současné kolegyni. „My s Adelou máme fantastický vztah, ale Tina je holt větší extrovert,“ smál se.

V pondělí večer ale měl i nepříjemné povinnosti. V Superstar začalo vyhazování a někteří ze soutěžících svůj konec v soutěži nesli hodně těžce. Vyrovnat se se zklamáním museli Sára Milfajtová, Dorota Dragulová, Lukáš Ondruš a Tomáš Jurenka. Diváci jim vystavili stopku.

Fotogalerie
1 fotografie