Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, déšť 21°C

Chci umřít, napsal chlapec (†13), než ho utýrali

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: INT, shp, mivrk - 
28. června 2011
15:40

Jeho domovem byla ani ne metr vysoká psí bouda. Lásku nezažil, rodiče ho jen bili, ponižovali, týrali, a když měl hlad, nedali mu ani najíst. Jeho jedinou zábavou byl kus papíru, na který mohl tužkou malovat. Christian Choate (†13) na něj napsal přání: „Chci zemřít.“ Chlapcovo tělo bylo nalezeno minulý měsíc…

Pohřbeno bylo v mělkém hrobě nedaleko města Gary v americké Indianě, kde chlapec žil se svou rodinou. I když Christiana otec Riley Choate (39) a nevlastní matka Kimberley Kubina (45) týrali, chlapec si nepřál nic jiného, než aby ho rodina měla ráda. Napsal to na útržky papíru, které získal úřad pro péči o děti. „Christian psal, že ho nikdo nemá rád, a proto chce zemřít. Jeho zápisy ukazují velmi smutné, deprimované dítě, které často přemýšlí, zda za ním někdo přijde a dá mu jído nebo tekutiny,“ píše se ve zprávě. Christian se do obytného domu rodičů dostal jen tehdy, když mu Kubina rozkázala v domě uklidit.

Chlapec zemřel na začátku roku 2009 na četná poranění hlavy a frakturu lebky. Podle policie, která oba rodiče obvinila z vraždy, ho do mělkého hrobu zakopal otec a pak místo zalil betonem. Již v minulosti byl Riley Choate obviněn z týrání chlapce, o činu však nebyly žádné důkazy. Christiana tak nakonec dostal do opatrovnické péče.

domez90 ( 17. února 2013 16:22 )

Stačí se podívat jak vypadají úchyláci...

spajka ( 29. června 2011 12:35 )

konzervativní Američani!Pohoršují se nad odhaleným kotníkem,ale vraždy a střílení považují za "zcela normální".

bosta ( 29. června 2011 10:51 )

Takoví lidé,kteří mají choré mozky,si nic jiného nezaslouží.I ve zvířecí říši,jedinec,který poruší a ohrozí stabilitu,hyerarchii a bezpečnost stáda,hejna,je vypuzen a hyne.V dnešním stavu tzv.kapitalistických společenstvích bych zvolal:chovejme se jak zvířata!

sharkfish ( 29. června 2011 10:16 )

tak to je nářez... jak to je vůbec možný...

Rajče ( 29. června 2011 10:08 )

Co bych za to dala abych mohla mít další dítě, proboha takovej hezkej klučík... snad už je v dětském nebi a je mu dobře...

Zobrazit celou diskusi