Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Brutalita v Rusku: Dědu (70) uvázali na řetěz jako psa!

Autor: INT, pf, Kbali - 
5. srpna 2011
15:17

Absolutní neúctu k životu bezmocného příbuzného (70) projevil manželský pár z Ruska. Jelena (41) a Ivan (48) ukradli muži penzi a přivázali ho řetězem za nohu ke stromu. Pak ho bili a polévali studenou vodou.

Hluchého důchodce, který v zoufalství plakal, našli sousedé. Týraný nesouvisle uvedl, že jej dcera s manželem bili do hlavy a polévali studenou vodou. Bezcitná dvojice prý sama ve strachu před zlobou lidí z vesnice utekla. Vyšetřovatelé zveřejnili na internetu fotografii zuboženého starce, který sedí na staré matraci a je připoután řetězem za nohu.

„Vzali mi důchod. Když jsem chtěl jíst, polili mě studenou vodou a připevnili řetězem,“ popsal podle serveru BBC hrůzné okamžiky Michail B., který skončil na nemocničním lůžku. Celá vesnice Gluboky mluví teď o tom, že starý muž dostal vinou manželů zápal plic a že ho od surového bití ustavičně a nesnesitelně bolí hlava.

Důchodce, který je téměř slepý a hluchý, takto trpěl téměř týden. Z prožitého utrpení se psychicky zhroutil a celé dny si v slzách povídá sám pro sebe. O Michailově dceři Jolaně a jejímu muži Ivanovi se ví pouze to, že čelí obvinění z omezování osobní svobody a že z vesnice utekli. „Naprosto nás šokovalo, když jsme se dozvěděli, jak se chovali ke starému Michailovi,“ řekla sousedka Natalya Demina.

palko1961 ( 17. září 2011 16:03 )

Tak by meli nase neprizpusobyve privazovat ve dnech vyplaceni soc. davek.

kozmix ( 5. srpna 2011 19:17 )

rusku jsou jen mentožský socky zaostalí. Se stačí rozhlídnout po praze...

crakazasecrak ( 5. srpna 2011 16:59 )

co je to za tlamy ru ský??hnusný!!!doufám že je pošlou na Sibiř!!!

siroky11 ( 5. srpna 2011 16:25 )

Panečku - to je aféra, když se to stalo v Rusku, že? Vy se snad domníváte, že v tomto Modrém Kocourkově snad je lepší úcta k seniorům? Tady jim ODS nedává sice řetěz na nohy, ale provaz na krk.

pepazdp ( 5. srpna 2011 16:02 )

Ty dva "mladý", to jsou ňáký mentošský socky zaostalý zanedbaný On vypadá tak o 20 let starší, ona o 30. Co od takovejch čekat?

Zobrazit celou diskusi