Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Mladou matku ubodal 44 ranami, neunesl rozchod

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Archív)
Autor: mivr - 
26. května 2011
16:00

Rozešla se s ním a on to pschicky neunesl a zabil ji. A to obzvlášť brutálně. Zatáhl ji do sklepa a bodal do ní nožem tak dlouho, dokud nepřestala dýchat. U soudu pak tvrdil, že si nic nepamatuje.

Láska na pracovišti se nevyplácí. Tento románek ale skončil opravdu tragicky. Barman Emir C. (34) a servírka Janine F. (33) z německého Frankfurtu se do sebe vášnivě zamilovali a nějaký čas spolu randili. Jenže pak se začli hádat a Janine, matka dvanáctileté holčičky, se s Emirem rozešla. Ten odloučení od milované ženy nesl velmi těžce.

„Tím jsi mi zasadila smrtelnou ránu,“ řekl jí prý tehdy podle svědků. Ze zlosti a pocitu zrady se rozhodl, že jí to oplatí. Smrtelnou ránu jí ale zasadil doopravdy, a to hned několik. Počíhal si na ni u jejího domu, a když se vracela v noci z práce, vklouzl za ní do domu. Natlačil ji do výtahu a vtáhl do sklepa, kde ji ubodal 44 ranami nožem, který si přinesl. Když jeho exmilenka přestala dýchat, vzal si taxík a odjel na policii, kde řekl: „Myslím, že jsem zabil přítelkyni.“

Brutální útok se stal 18. prosince loňského roku. Tuto středu proběhlo soudní stání. U něj Emir tvrdil, že si nepamatuje, co se stalo. V pátek bude líčení pokračovat.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi