Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Chlapce (†14) ubodali na dětském hřišti

James Leroy byl ubodaný přímou u houpaček
James Leroy byl ubodaný přímou u houpaček  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: evak, Kjos - 
20. srpna 2011
14:13

Dětské hřiště by mělo být místo, odkud se ozývá jen radostný smích a štěbetání spokojených maminek. Bohužel ne vždy tomu tak je. Důkazem je smrt čtrnáctiletého Jamese Leroye, který byl brutálně ubodán v parku v Londýně. Tragédie se stala přímo před policejní stanicí.

Scotland Yard ve čtvrtek zadržel dva teenagery (14, 15), kteří prý Jamese zavraždili. Jeho otec se byl den na to podívat v parku, kde skonal jeho syn v kaluži krve. "Zlomilo ho to, jen plakal, plakal a plakal. Nevím, co jsem mu měla říct," řekla Roxy Bagun (19), jež bydlí na okraji parku.

O malém Jamesi vypověděla, že to byl dobrý kluk, co hrával v parku basketbal a fotbal. "Můj přítel viděl, jak ho zabili," dodala. "Vrazi se nebáli ničeho, jinak by to neudělali přímo před policejní stanicí," řekla o mladých zabijácích. Nůž vytáhli, když se s nimi James dostal do konfliktu. Nikdo přesně neví, o čem se hádali. Policie zatím nevyloučila jakýkoliv motiv.

Leroy je již desátý zavražděný teenager v Londýně za tento rok. Je taky nejmladší. Na Facebooku se již objevily stránky na jeho upomínku. "Leroyi, byl jsi jako můj malý bráška. Miluji tě z celého srdce," napsal jeden jeho kamarád.

husqarnowicz ( 21. srpna 2011 11:32 )

Každá smrt je smutná. Ale třeba ten mladý gentleman někomu něco dlužil, třeba za drogy atd. Nebyl už ve věku, kdy by si hrál na piskovišti nebo na prolézačkách. V této komunitě (a jim podobných) není ani nic zvláštního, oddělat někoho jen tak, pro zábavu.

spoon ( 20. srpna 2011 23:58 )

o jednoho negra míň..no bóže...

mestizo ( 20. srpna 2011 17:38 )

No tak je o jednoho opicaka min...no boooze....zblaznete se! Stejne touto dobou k nim pluji lode plnych takovych "chudacku" Anglanum uz zacina hraba z dnesni situace tam unich .... ze by se zacinal zviditelnovat kukluxklan po britsku?

karel.fodor ( 20. srpna 2011 16:08 )

Je to straslive co?Nechci byt rasove nesnaslenlivy,ale prave mam zkusenosti kdy jsem tehda bydlel v Beroune a tzv.Gangy ceskych 13/14 sem tam se domlouvaly s mistnimi vietnamci co by si tak tzv.praly a vida a pak pozdeji jsem jen tak videl jak to hazou do hracich automatu jen tak se v nasich mestech u sidlistich a v centrech poohlizeji po nejake prizive aby mely na tu svou zabavu

sosacek ( 20. srpna 2011 15:55 )

Gengy 13/15ti letých se mezi sebou vraždí běžně.Však ono to dorazí i sem, těšte se..

Zobrazit celou diskusi