Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Po selhání v sexu zavraždil družku a pokusil se zabít

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: žig, Krvs - 
12. ledna 2011
20:10

Motiv ubodání ženy (46) jejím druhem Pavlem S. (45) šokoval účastníky projednávání vraždy v soudní síni. V pozadí tragédie bylo mužovo selhání v posteli.

Vztek na svoji sexuální neschopnost si vybil na spící družce 22 ranami nožem, a sám si podřezal zápěstí a bodl do břicha. „Ji jsem bodl z lásky, že spolu umřeme,“ odpověděl na dotaz soudce, proč družku nevynechal z hrůzného řešení svých problémů s erekcí.

Zabíjel ze strachu z rozchodu

Pavel S. přiznal, že v sexu zklamal už dříve před tragédií a svoji neschopnost i léčil. Pocit selhání v osudný večer ale označil za mimořádný. „Byl jsem ve stresu. Měl jsem strach, že se naše láska vytrácí, že se selhání zopakuje,“ zaznělo v jeho výpovědi, ke které se odhodlal až poté, co soudce vyhověl jeho žádosti o užití uklidňujícího léku.

I když obžalovaný invalidní důchodce svými tvrzeními působil tak, že to nemá v hlavě v pořádku, znalci soud ujistili, že je zdravý. „On si na sexu hodně zakládal. Když v něm neměl úspěch, život pro něj ztrácel smysl,“ nastínil psychiatr smýšlení obžalovaného. „Partnerku usmrtil, protože se nedokázal vyrovnat s tím, že by zůstala sama, nebo by začala žít s jiným mužem,“ doplnil znalec.

 

mirek24 ( 14. ledna 2011 13:30 )

Pavle,jsi magor.Myslel jsem,že jste se prali,ale ty jsi ji zabil ve spánku.Takže pořád hladovej srab jako celej život.Myslím,že s touhle pálkou a hlavně kvůli zaplacení odškodnění si asi něco provedeš...chudák ženská.

dobrotka ( 13. ledna 2011 02:59 )

muzi jsou opravdu magori. Selhal, no a co? Prece jsou i jine metody, ktere se konec-koncu zenam stejne libi vic.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání