V té době opustila Ladislava Štaidla a se synem Arturem se přestěhovala do pronajatého bytu v Říčanech. Mezi ní a Danem to prý vzniklo naprosto spontánně. „V divadle jsme se tenkrát viděli každou chvíli. Potřebovala jsem zase nějak ze všeho uniknout a on na tom byl v podstatě stejně. Jednou za mnou byl i doma v Říčanech,“ vzpomíná v knize Iveta.

Fotogalerie
1 fotografie

Tenkrát mu i něco uvařila, on z toho byl ale velmi rozpačitý. „Tohle že prý nechce, a jediné, o co mu jde, je sex,“ pokračuje Iveta a přiznává, že: „V sexu byl Hůlka strašně něžný a úžasný.“ Kvůli Danovi zkusila Iveta dokonce kouřit marihuanu. Bylo to v Bratislavě, kde byli na zájezdu s Draculou.

„Jednou večer zorganizoval Dan v čínské restauraci večeři a tam mi také pak dal ochutnat marihuanu. Říkala jsem, že nechci, ale on pořád naléhal: Tak aspoň ochutnej. Zkus to!“ Iveta to zkusila a skončila pod stolem. „Málem jsem se udusila. Vím, že jsem potom kašlala pod stolem, klečela jsem na zemi a bylo mi hrozně,“ popisuje Bartošová.

Od té doby, co sex mezi Danem a Ivetou skončil, se zpěváci nestýkají. „Někdy se jen náhodně potkáme. Nedávno to bylo třeba při nějaké akci v Divadle Hybernia. Mám ale pocit, že je nervózní, když mě vidí, protože neví, jak se má chovat,“ tvrdí Bartošová v knize Neměla jsem se narodit.

Ptejte se Daniela Hůlky!

Pokud byste se chtěli na cokoliv zeptat zpěváka Dana Hůlky, neváhejte a pošlete nám do pondělí 17.1. mailem svůj dotaz na adresu katarina.krajciova@blesk.cz.

Autoři dotazů, které zpěvák zodpoví a odpovědi budou zveřejněny v nedělním Blesku 30.1. dostanou muzikálová CD Baron Prášil a Dracula. Nezapomeňte uvést své jméno a adresu pro doručení hudebních nosičů.