Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Unesl dcery a skočil pod vlak: Kde jsou dívky?

Autor: mivr - 
6. února 2011
19:09

Čtyřiačtyřicetiletý Švýcar Matthias S. si minulý týden vyzvedl své dvě šestileté dcery, dvojčata Alessiu a Liviu u jejich matky, se kterou žili odděleně. Chtěl s nimi strávit víkend. Jenže už je nevrátil a zmizel. V pátek skočil pod vlak a po dívkách, jako by se slehla zem.

Matthias si minulý týden vyzvedl dcerky Alessiu a Liviu u jejich matky Iriny (44). V září se rozešli a dvojčata byla v péči matky, takže si je užil jen občas o víkendu. Tentokrát se ale asi rozhodl, že je u sebe chce mít déle. Dcery už matce zpět nepřivezl.

V pátek ale otec dvojčat z neznámých důvodů skočil v Itálii pod vlak. Kousek od místa sebevraždy se našlo jeho auto. O osudu holčiček nikdo nic neví. Policie nemá žádné stopy, kde by mohly být. Matka dívek Irina je zoufalá.

Policie si neví rady

Matthias a Irina se v září rozešli. Všechno ale prý bylo v pořádku. „Všechno bylo urovnáno, nebyl mezi nimi žádný spor,“ řekl strýc dívek švýcarskému deníku Blick. Potom se asi něco změnilo. Matthias měl dcery na víkend u sebe. Měl je vrátit v neděli, ale napsal jen Irině SMS, že je přivede v pondělí do školy sám. Tam se ale neukázal. Irina tedy zalarmovala policii.

Ta po muži a dívkách usilovně pátrala, ale marně. Ve čtvrtek od něj přišel Irině pohled z Marseille, ve kterém psal, že je zoufalý, ale o děvčatech nepadla ani řádka. Následně v pátek otec skočil pod vlak v jižní Itálii poblíž města Cerignola. Kus od místa sebevraždy bylo nalezeno jeho vozidlo. Po dívkách však ani památky a stopy také žádné. Hledají ji tři země - Francie, Itálie a Švýcarsko, ale jako by se po nich slehla zem.

„Nevíme, jestli jsou děvčátka v nebezpečí,“ řekla pouze k vyšetřování místní policejní mluvčí. „Pročesáváme oblast, ale zatím bez úspěchu,“ dodal policejní velitel Alfredo Frabbbrocini. Všichni se obávají toho nejhoršího scénáře, a sice že muž skočil pod vlak, protože své dvě malé děti zabil.

„Kdo cokoli viděl, prosím, prosím, ozvěte se!“ vzkázal strýc dívek případným svědkům.

nikola1234 ( 7. února 2011 08:43 )

to vidím černě!!! Pokud dcerky zabil-at se smaží v pekle!!!!!!!!!

Zobrazit celou diskusi