Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Přežil leteckou havárii a manželka si našla jiného

Autor: cas.sk, mivr, koj - 
21. října 2010
05:19

Další těžká životní zkouška potkala Martina Farkaše (30). Ten 19. ledna před čtyřmi lety jako jediný přežil havárii letadla, které mělo na palubě třiačtyřicet vojáků vracejících se z mise v Kosově. Teď se rozvádí s manželkou, od které čekal podporu a která si našla nového přítele.

Muž pár minut po tragédii volal nejprve své milované manželce Michaele, ve které poté během následného léčení našel velkou podporu. Oba věřili, že útrapy, kterými si museli projít, jejich lásku jen posilní. Dokonce plánovali miminko.

„To, co se stalo, náš vztah určitě nějak ovlivní. Utuží ho,“ nechala se slyšet Michaela pár dní po tragédii. Před misí dala Martinovi talisman pro štěstí, jako by tušila, že se něco stane. Martin ho nosil stále u sebe. Možná i drobná travina mu při pádu letadla u maďarské obce Hejce zachránila život…

Manželka už bydlí s jiným

Štěstí mu ale čtyřlístek nemohl nosit navěky. Po čtyřech letech od pádu stroje An-24 požádal Martin Farkaš o rozvod! „Moje žena má nového přítele,“ odůvodnil, proč chce jejich vztah ukončit. Bližší informace ale zkroušený muž odmítl říct. „Nezlobte se, nechci se více k našemu rozvodu vyjadřovat, je to soukromá záležitost,“ dodal zklamaný Martin, který je navíc věřící, tudíž pro něho takovýto radikální krok musel být extrémně těžkým rozhodnutím.

„Prostě jsme si nerozuměli jako manželé a oba jsme zhodnotili, že pro nás bude lepší, když půjdeme od sebe,“ řekla Michaela, která už momentálně bydlí na hromádce s novým přítelem. Rozvod ji tedy očividně emocionálně moc nezasáhl.

Dosud stále manželé Farkašovi se budou i po rozvodu potkávat. Děti sice nemají, ale oba pracují na ministerstvu obrany v Bratislavě – Martin jako logistik na generálním štábu a Michaela na komunikačním odboru.

Při nehodě zemřeli všichni až na jednoho...

Vojenské letadlo An-24 narazilo ve večerních hodinách dne 19. ledna roku 2006 do kopce Bordó, který se tyčí nad maďarskou obcí Hejce. Letadlo, které se připravovalo na přistání v nedalekých Košicích, se zachytilo za vrcholky stromů a pak se nekontrolovatelně zřítilo k zemi.

Následné vyšetřování ukázalo, že za tragédii byla zodpovědná posádka, která se strojem začala klesat příliš rychle. Jediný přeživší z vojáků, kteří se vraceli z mise v Kosovu, byl právě Martin Farkaš.

martgoss ( 22. října 2010 18:42 )

egal ( 21. října 2010 13:16 )

holka je holt mr davičnatá, vojsku po tom karambolu buď nečumí nebo mu tam někde visí na stromě, co je na tom, ženskejch je moc a jsou fšude, je mu tři pětky, má všechno před sebou, taky to asi ořvu, takovej doják

frenk ( 21. října 2010 11:15 )

pořádná zpráva dne, na to jsme všichni čekali kuleblesku

587587 ( 21. října 2010 11:01 )

No tak si našla jiného, no a co? Není první a ani poslední, komu zdrhla manželka.

gevi ( 21. října 2010 10:24 )

zbytečně hledá příčinná souvislost. Vždyť nevíme, jak by vztah dopadl i bez havárie.

Zobrazit celou diskusi